Kosmetika

SOSU Cosmetics Contour on the go konturovací tyčinka Light 7 g

Značka: SOSU
Produktová řada: Cosmetics

Konturovací tyčinka Countour On The Go Cosmetics od značky SOSU v odstínu Light zvýrazní přednosti vaší tváře, projasní a pomůže dosáhnout dokonalého make-upu.

395
Ušetříte 6%

Původní cena:  419 Kč  ·  sleva 24 Kč

Nejnižší cena před slevou: 419 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Cosmetics Contour on the go konturovací tyčinka Light 7 g

50153901

Úvod

Konturovací tyčinka Countour On The Go Cosmetics od značky SOSU vás potěší výrazným pigmentem a příjemnou texturou. Podle odstínu své pleti můžete odstín Light použít na projasnění či zamaskování nedokonalostí. Tónovací tyčinka se snadno nanáší a roztírá do ztracena. Obsahuje vitamin E, který vyživuje a působí proti předčasnému stárnutí pokožky. Vytvořte dokonalý look s konturkou od SOSU! Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • poslouží jako rozjasňovač či korektor
  • zvýrazní rysy obličeje
  • vytvoří dokonalý look
  • vitamin E působí proti předčasnému stárnutí
  • dobře se s roztírá do ztracena

Použití

Pro konturování obličeje zvolte tón tmavší, než je vaše pleť. Produkt se nanáší pod lícní kosti, na čelo a spánky podél vlasů, dále pod čelist. Pokud chcete opticky zúžit nos, naneste konturku po jeho stranách, a vytvořte tak úzkou světlou linii na jeho hřbetu.

Světlejší konturovací tyčinky využijete na projasnění tváře. Pomůže vám vytvořit svěží look. Nanášejte pod oči, na špičku nosu, střed brady a lícní kosti.

Nezapomeňte tónovací tyčinku vždy dokonale rozetřít do ztracena.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SoSueMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.