Dentální hygiena

TESLA Smart Flosser FS200 ústní sprcha white

Značka: TESLA

TESLA Smart Flosser FS200 ústní sprcha s hlavicí otočnou o 360 stupňů nabízí 4 různé typy trysek a také 4 režimy čištění, které uspokojí i ty nejnáročnější uživatele.

1 499
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: TESLA Smart Flosser FS200 ústní sprcha white

50154096

Úvod

Ústní sprcha je skvělý pomocník k dentální hygieně, protože důkladně dočistí místa, na která běžný kartáček nestačí. TESLA Smart Flosser FS200 představuje moderní řešení k udržení zdravých zubů a dásní. Hlavice otočná o 360 stupňů umožňuje důkladné vyčištění i špatně dosažitelných míst. Baterie o kapacitě 1 000 mAh zajišťuje přístroji dlouhou výdrž – až 30 dní na jedno nabití (při používání v režimu strong jednou denně po dobu jedné minuty).

4 trysky a 4 režimy čištění uspokojí vaše individuální potřeby

V balení naleznete čtyři typy trysek: standardní tryska zajistí všestranné hloubkové čištění, ortodontická odstraní plak a zbytky jídla i z rovnátek, parodontální pečuje o dásně i těch s parodontální kapsou, a nástavec na čištění jazyka zbaví ústa dalších škodlivých bakterií a nečistot. Ústní sprcha nabízí tři stupně síly čištění (v rozmezí 60 až 130 psi) a čtyři režimy. Pro začátečníky a uživatele s citlivými dásněmi je vhodný jemný režim (soft mode), pro zkušenější uživatele standardní stříkací (standard spray mode) nebo silný režim (strong mode). Masáž dásní a hloubkové čištění obstará pulzující režim (pulse mode).

Hlavní vlastnosti:

  • 4 trysky
  • 4 režimy čištění
  • 3 síly čištění
  • dlouhá výdrž baterie
  • 360° otočná hlavice

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.