Ostatní

Rolser Plegamatic Original MF taška na kolečkách námořnická modrá

Značka: ROLSER
3.0

Rolser Plegamatic Original MF je moderní taška na kolečkách, kterou můžete snadno složit do velikosti větší kabelky. Nabízí objem 40 l a nosnost až 40 kg.

Skladem na e-shopu
1 590

Cena za 1 kus(tbl): 1 590,00 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Rolser Plegamatic Original MF taška na kolečkách námořnická modrá

50154355

Úvod

Lehká, kompakní a snadno ovladatelná taška na kolečkách se stane věrným pomocníkem všech, kteří nechtějí zatěžovat svá záda! Díky modernímu designu už dávno není výsadou jen seniorů, poslouží skvěle i dětem, studentům nebo sportovcům. Model Rolser Plegamatic Original MF vás překvapí především svou výjimečnou skladností, díky níž se pohodlně vejde třeba i do šuplíku. Několika snadnými pohyby jej totiž složíte do tvaru větší kabelky, kterou můžete hodit přes rameno nebo jednoduše nést v ruce ve chvíli, kdy nepotřebujete vézt žádný náklad. Vyztužené dno dodává tašce potřebnou pevnost. Podvozek má dvě boční skládací opory, které umožňují odstavit tašku volně do prostoru. Ergonomické držadlo zajišťuje pohodlný úchop a přispívá ke snadné manipulaci. Výška konstrukce v rozloženém stavu je 97 cm.

 

Nečekaný objem a kvalitní materiál tašky

Hlavní úložný prostor tašky Plegamatic nabízí objem 40 l a maximální nosnost až 40 kg (doporučené zatížení 25 kg). Vnitřek tašky není nijak členěný a zavírání tašky je řešeno klopou s velkým suchým zipem. Vzhledem ke skládacímu systému je taška k podvozku přichycena na pevno, nelze ji tedy sundávat. Taška je vyrobena ze silného nepromokavého materiálu Macrofibra (MF), který vyniká svojí vysokou pevností a výraznou strukturou. Navíc se velmi snadno čistí: stačí vám vlhký hadřík nebo houbička. Tašku lze také impregnovat a zajistit jí tak delší životnost.

Hlavní vlastnosti:

  • vozík lze snadno složit do velikosti větší kabelky
  • odolný podvozek jako u neskládacích modelů
  • nosnost až 40 kg
  • objem 40 l
  • nepromokavý materiál
  • snadná údržba
  • 50 let tradice výroby ve Španělsku
  • záruka 5 let

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.