Doplněk stravy

GymBeam Thor Fuel + Vitargo watermelon 600 g

Značka: GYMBEAM

GymBeam Thor Fuel + Vitargo je předtréninkový stimulant s argininem, taurinem, sibiřským ženšenem + dávkou kofeinu pro zlepšení vytrvalostního výkonu.

589

Cena za 100 g: 98,17 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam Thor Fuel + Vitargo watermelon 600 g

50153491

Úvod

GymBeam Thor Fuel + Vitargo watermelon je předtréninkový stimulant s argininem, taurinem, sibiřským ženšenem + dávkou kofeinu pro zlepšení vytrvalostního výkonu. Aminokyselina arginin je prekurzorem oxidu dusnatého (NO), který rozšiřuje cévy, sibiřský ženšen působí jako adaptogen a podporuje imunitu a fyzickou kondici. Složení přípravku je obohaceno o patentovaný sacharid Vitargo, který slouží jako zdroj energie.

Hlavní vlastnosti

  • komplexní preworkout s argininem, taurinem, sibiřským ženšenem a dávkou kofeinu
  • patentovaný sacharid Vitargo, který slouží jako zdroj energie
  • kofein pomáhá zvýšit kapacitu vytrvalostního výkonu
  • sibiřský ženšen působí jako adaptogen a podporuje imunitu a fyzickou kondici

Dávkování

Rozpusťte 1 odměrku (20 g) ve sklenici vody (300 ml). Užívejte 20 minut před tréninkem.  


Složení

Vitargo® (amylopektin z kukuřičného škrobu), beta alanin, L-citrulin DL-malát (2:1), L-arginin alfa-ketoglutarát (A-AKG), taurin, protispékavá látka (oxid křemičitý), aroma, glycerol monostearát, barvivo (červená řepa), protispékavá látka (fosforečnan vápenatý), bezvodý kofein, regulátor kyselosti (kyselina citronová), extrakt ze sibiřského ženšenu (Eleutherococcus senticosus), sladidlo (sukralóza), vitamin B3 (niacinamid), extrakt z pomerančovníku hořkého HCl (Citrus aurantium) (80% synefrin).  


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Obsahuje kofein. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.