Doplněk stravy

GymBeam Thor lemon lime 210 g

Značka: GYMBEAM

GymBeam Thor je výborně rozpustná předtréninková směs s argininem, taurinem, ženšenem, dávkou kofeinu + hořkým pomerančem, který podporuje metabolismus tuků.

315

Cena za 100 g: 150,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam Thor lemon lime 210 g

50153492

Úvod

GymBeam Thor lemon lime je výborně rozpustná předtréninková směs s argininem, taurinem, sibiřským ženšenem + dávkou kofeinu pro zlepšení vytrvalostního výkonu. Aminokyselina arginin je prekurzorem oxidu dusnatého (NO), který rozšiřuje cévy, sibiřský ženšen působí jako adaptogen a podporuje imunitu a fyzickou kondici. Obsažený pomerančovník hořký (Citrus aurantium) podporuje metabolismus lipidů a přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti.

Hlavní vlastnosti

  • preworkout s argininem, taurinem, sibiřským ženšenem a dávkou kofeinu
  • kofein pomáhá zvýšit kapacitu vytrvalostního výkonu
  • sibiřský ženšen působí jako adaptogen a podporuje imunitu a fyzickou kondici
  • niacin přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • pomerančovník hořký podporuje metabolismus tuků

Dávkování

Rozpusťte 1 odměrku (7 g) ve sklenici vody (200 ml). Užívejte 20 minut před tréninkem.  


Složení

Beta-alanin, L-citrulin DL-malát (2:1), L-arginin alfa-ketoglutarát (A-AKG), dextróza, taurin, bezvodý kofein, aroma, protihrudkující činidlo (oxid křemičitý), glycerol monostearát, protihrudkující činidlo (fosforečnan vápenatý), regulátor kyselosti (kyselina citrónová), extrakt ze sibiřského ženšenu (Eleutherococcus senticosus), sladidlo (sukralóza), vitamín B3 (nikotinamid), extrakt z pomerančovníku hořkého (Citrus aurantium) (80 % synefrin).


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Obsahuje kofein. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.