Kosmetika

SOSU Dripping Gold Wonder Water samoopalovací mlha light, medium 100 ml

Značka: SOSU
Produktová řada: Dripping Gold

Samoopalovací mlha Dripping Gold Wonder Water od SOSU v odstínu light/medium dodá vaší tváři dokonalé bronzové opálení. Použijete i jako bázi pod make-up.

409
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Dripping Gold Wonder Water samoopalovací mlha light, medium 100 ml

50153937

Úvod

Toužíte po opáleném vzhledu? Sáhněte po samoopalovací mlze Dripping Gold Wonder Water od značky SOSU v odstínu light/medium. Dodá vaší tváři mírný až střední bronz. Těšte se na příjemnou vůni a lehkou texturu, která se okamžitě vstřebá. Osvěžující mlha má hydratační vlastnosti a zanechá příjemný pocit. Menší lahvička o objemu 100 ml se vejde do každé kabelky. Můžete si ji vzít i na palubu letadla. Dopřejte si zlatavé opálení po celý rok! Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • dodá mírné až střední opálení již po 2 hodinách
  • můžete si ji vzít i na palubu letadla
  • hydratuje a osvěžuje

Použití

Mlhu aplikujte na čistou a suchou pleť obličeje a krku ze vzdálenosti asi 15 cm. Rozetřete pomocí kabuki štětce, ať docílíte rovnoměrného rozprostření produktu. Nechte působit 4 až 6 hodin, ideálně přes noc. Můžete použít samostatně i jako bázi pod make-up.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SoSueMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem Sosu. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.