Kosmetika

SOSU Dripping Gold Mini Mousse Cestovní samoopalovací pěna medium 90 ml

Značka: SOSU
Produktová řada: Dripping Gold

Cestovní samoopalovací pěna Dripping Gold Luxury Mousse medium značky SOSU pro střední opálení pokožky celého těla. Dopřejte si neodolatelný bronz po celý rok!

439
Ušetříte 18%

Původní cena:  535 Kč  ·  sleva 96 Kč

Nejnižší cena před slevou: 535 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Dripping Gold Mini Mousse Cestovní samoopalovací pěna medium 90 ml

50153920

Úvod

Toužíte po zlatavém opálení, ale sluníčko je v nedohlednu? Neodolatelný a dlouhotrvající bronz můžete mít po celý rok! Sáhněte po samoopalovací pěně Dripping Gold Luxury Mousse od značky SOSU. Odstín medium zajistí střední odstín opálení pokožky celého těla již za 6 hodin po aplikaci. Večer nanesete a ráno se probudíte se zlatavou a hebkou pletí. Pěna má příjemnou vůni a veganské složení. Tuto cestovní verzi si můžete vzít kamkoliv s sebou, i na palubu letadla.

Hlavní vlastnosti:

  • dodá střední opálení s olivovým podtónem
  • výsledek se dostaví již za 6 hodin po aplikaci
  • je vhodná pro všechny typy pleti
  • hydratuje a zvláčňuje
  • zanechá sametový finiš

Použití

Pro krásné a dlouhotrvající opálení postupujte následovně. Nejprve si udělejte peeling nebo odstraňte starý bronz (např. pomocí pěny na odstranění opálení SOSU). Důkladně smyjte deodorant, parfém a make-up. Na namáhané partie, jako jsou lokty, kolena a další, naneste hydratační krém.

Potom si nasaďte nanášecí rukavice a pokračujte aplikací samoopalovací pěny SOSU. Rukavice vám pomohou pěnu rovnoměrně rozetřít. Jako poslední přetřete nárty, hřbety dlaní a prsty pomocí kabuki štětce.

Pěnu nechte působit 6 až 8 hodin. Nejlepší pro vás proto bude, když ji nanesete před spaním. Pokud máte velmi světlou pokožku, smyjte pěnu již po 3 hodinách, ať docílíte přirozeného vzhledu. Aby bronz vydržel co nejdéle, denně pleť hydratujte pomocí krému či tělového mléka.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SoSueMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.