Kosmetika

SOSU Cosmetics Radiance Base Rozjasňující podkladová báze pod make-up Glow 18 ml

Značka: SOSU
Produktová řada: Cosmetics

Rozjasňující podkladová báze pod make-up Radiance Base Cosmetics v odstínu Glow od značky SOSU krásně projasní tvář a podtrhne vaši přirozenou krásu.

399
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SOSU Cosmetics Radiance Base Rozjasňující podkladová báze pod make-up Glow 18 ml

50153869

Úvod

Toužíte po zářivé pleti? Rozjasňující podkladová báze pod make-up Radiance Base Cosmetics v odstínu Glow od značky SOSU dodá vaší tváři oslnivý vzhled. Má lehkou a příjemnou texturu, která se snadno roztírá. Nezatěžuje pleť, ani při celodenním nošení. Díky hydratačním složkám vyživuje a brání vysoušení. Obsahuje také antioxidanty, které působí proti předčasnému stárnutí pokožky. Bázi můžete nosit nejen pod make-up pro zářivý look, ale také samostatně. Má veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • rozjasňuje pokožku
  • dodává zářivý look
  • hydratuje a vyživuje
  • působí proti předčasnému stárnutí
  • použijte pod make-up nebo samostatně

Použití

Před použitím důkladně protřepejte. Pro dokonalý vzhled rozetřete podkladovou bázi SOSU pomocí štětce na make-up.


O značce

Irskou společnost SOSU založila beauty blogerka Suzanne Jackson. Ta se proslavila díky blogu o životním stylu a módních trendech SOSUeMe.ie. Odtud už to byl jen krůček k založení vlastní značky pod jménem SOSU. Prvním, dnes už legendárním produktem, byla konturovací paletka. Od té doby ušla společnost dlouhou cestu. V portfoliu má přes 300 cruelty-free výrobků od dekorativní kosmetiky přes štětce a houbičky až po samoopalovací přípravky. Najdete je ve více než 2000 obchodech v EU a USA a také na DrMax.cz.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.