Kosmetika

Purity Vision BIO Niacinamide sérum 30 ml

5.0

Niacinamide sérum od značky Purity Vision v BIO kvalitě snižuje viditelnost pigmentových skvrn a sjednocuje vzhled pokožky. Regeneruje, posiluje pleť.

245

Cena za 1 kg: 8 166,67 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Purity Vision BIO Niacinamide sérum 30 ml

50153029

Úvod

Toužíte po dokonale hedvábné a sjednocené pleti? Sáhněte po Niacinamide séru od značky Purity Vision v BIO kvalitě. Obsahuje 6 % vitaminu B3 a 2 % ceramidů. Intenzivně regeneruje pleť a zlepšuje její texturu. Snižuje viditelnost tmavých skvrn. Zároveň posiluje kožní bariéru. Uzamyká v ní vlhkost, chrání pokožku před dehydratací. Obsahuje extrakty z měsíčku, heřmánku, vanilky a zeleného čaje, díky kterým zklidňuje a také brání před vnějšími agresory. Certifikováno, vhodné pro vegany.

Hlavní vlastnosti:

  • sjednocuje vzhled pleti
  • zesvětluje pigmentové skvrny
  • intenzivně regeneruje
  • brání ztrátě vlhkosti
  • dodává komfort

Složení

Vitamin B3 – snižuje viditelnost pigmentových skvrn a pórů, sjednocuje vzhled pleti, reguluje mazotok, ceramidy – posilují kožní bariéru, šťáva z aloe vera, heřmánkový a měsíčkový extrakt – regenerují, extrakt ze zeleného čaje – chrání před vnějšími agresory, předchází vzniku pigmentových skvrn.


Použití

Nanášejte ráno a večer na vyčištěnou, tonizovanou pleť. Nechte vstřebat a pokračujte aplikací pleťového krému.


O značce

Česká značka Purity Vision vám přináší radost již od roku 2008. V jejich sortimentu najdete pečující kosmetiku i potraviny v BIO kvalitě s fair trade duší. Jednotlivé řady produktů jsou inspirované zkrášlujícími procedurami z celého světa. Výrobky balí do recyklovatelných obalů a při výrobě i distribuci se spoléhají na zelenou energii. Purity Vision netestuje na zvířatech, ani nepoužívá živočišné složky. Proto je vhodná i pro vegany. Značka získala certifikáty CPK, Fair For Life, FAIRTSA, BIO a Cruelty Free and Vegan (od PETA).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.