Kosmetika

Crescina Transdermic péče na podporu růstu vlasů pro ženy ampule 20x3,5 ml stupeň 1300

Značka: CRESCINA

Crescina Transdermic péče na podporu růstu vlasů pro ženy ampule stupeň 1300 přináší aktivní řešení pro zlepšení hustoty vlasů pomocí patentované transdermální technologie.

5 390
Doprava zdarma

O produktu: Crescina Transdermic péče na podporu růstu vlasů pro ženy ampule 20x3,5 ml stupeň 1300

50154805

Úvod

Péče na podporu růstu vlasů pro ženy Crescina Transdermic stupeň 1300 přináší aktivní řešení pro růst a hustotu vlasů pomocí patentované transdermální technologie, která umožňuje aktivním složkám komplexu pro opětovný růst a HFSC a Booster komplexu proniknout vlasovým systémem přes otvory folikulů i pokožku hlavy. V balení najdete 10 průhledných ampulí k udržení optimální hustoty vlasů a 10 žlutých ampulí, které podporují jejich růst.

Hlavní vlastnosti:

  • revitalizuje a stimuluje vlasové folikuly
  • vyživuje vlasy a pokožku hlavy
  • stupeň 1300: pokročilá fáze řídnutí vlasů

Klinické studie CRESCINA Transdermic péče pro hodnocení aktivity folikulů a podporu opětovného růstu vlasů prokázaly účinnost u 100 % testovaných subjektů. Výsledek po 4 měsících klinických testů: +7 až +41 nových rostoucích vlasů v oblasti 1,8 cm² (podléhající elektronickému počítání). Produkty Crescina neúčinkují na zcela atrofované vlasové folikuly. Zdroj: www.crescina.cz


Složení

  • komplex pro opětovný růst (cystein, lysin, glykoprotein, křemík a zinek)
  • komplex HFSC (podporující růst vlasového folikulu)
  • cyklodextriny (postupně uvolňují účinné látky a zajišťují tak delší působení)
  • Booster komplex pro urychlení opětovného růstu vlasů
  • 3 složky zlepšující průnik účinných látek
  • hydroxyproline, kyselinu asparagovou, taurin, enzymový aktivátor

Použití

Jedno balení obsahuje: 10 ampulek (10 x 3,5 ml přípravku) pro podporu růstu vlasů a 10 ampulek (10 x 3,5 ml přípravku) k udržení optimální hustoty vlasů. Používejte střídavě obě ampulky vždy 5 po sobě jdoucích dní následované 2 denní přestávkou. Celé balení vystačí na měsíční aplikaci. Doporučuje se minimálně dvouměsíční kúra 2x ročně. Nanášejte na suchou a čistou vlasovou pokožku, linku po lince, zejména do oblastí, kde je řídnutí nejpatrnější. Pro urychlení vstřebávání jemně vmasírujte. V případě stékání tekutiny na obličej ihned otírejte, aby vám nezůstávaly červené stopy. Po aplikaci si omyjte ruce.


Upozornění

Přípravek obsahuje vazodilatátor (látku rozšiřující cévy), který může způsobovat slabou reakci projevující se teplem a zarudnutím pokožky. Obě reakce by měli v krátké době odeznít. Pouze pro zevní použití, neaplikujte injekčně, nepolykejte. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případně náhodného kontaktu s očima nebo sliznicemi, vypláchněte proudem vody. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.