Drogerie

Tierra Verde Bílý ocet 10% 750 ml

Bílý ocet 10% od značky Tierra Verde představuje univerzálního pomocníka k úklidu celé domácnosti. Perfektně rozpouští mastnotu, vodní kámen a odstraňuje pachy.

109
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Tierra Verde Bílý ocet 10% 750 ml

50154038

Úvod

Bílý ocet 10% od značky Tierra Verde představuje univerzálního pomocníka k úklidu celé domácnosti. Perfektně rozpouští vodní kámen a odstraňuje nežádoucí pachy. Bílý ocet je koncentrovanější než klasický kuchyňský ocet. Dokonale odstraňuje vodní kámen z omyvatelných povrchů (dřezy, vodovodní baterie, vany, umyvadla, sprchové kouty, dlažby, obklady). Vrací lesk nerezovým a chromovaným povrchům. Můžete ho použít také pro výrobu vlastních čisticích prostředků. Splňuje nejvyšší nároky na udržitelnost a minimalistickou péči o domov.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje mastnotu, vodní kámen i zápach
  • vrací lesk povrchům
  • pro udržitelnou domácnost

Použití

Ocet nastříkáme rozprašovačem na ošetřované plochy. Pro zvýšení účinnosti a snížení spotřeby prostředek rozetřeme houbičkou či lufou. Obtížně přístupná místa pomůže vyčistit třeba opotřebovaný zubní kartáček. Necháme ocet několik minut působit a poté omyjeme. Nepoužívejte na přírodní kámen, žulu, mramor a dřevo. Doporučujeme působení octa předem otestovat na malé (nejlépe skryté) ploše.

V kombinaci s jedlou sodou vyčistí i kuchyňská prkénka, krabičky na svačiny nebo špinavý dřez. Nejdříve nastříkejte ocet, nechte pár minut působit a poté přidejte i sodu. Vzniklou kašičku rozetřete houbičkou nebo lufou.

Při údržbě odpadů ocet zkombinujte s práškem Puer. Do odtoku nasypte 1 až 2 lžíce prášku Puer a zalijte hrnkem teplého octa. Ocet s práškem vytvoří pěnu a uvolní mastné usazeniny. Nechte působit alespoň 15 minut a poté propláchněte teplou vodou.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.