Ostatní

We-Vibe Nova 2 blue

Značka: WE-VIBE

We-Vibe Nova 2 blue je duální dobíjecí vibrátor pro páry. 10 vibračních programů. Vodotěsné provedení. Kompatibilní s aplikací We-Connect.

5 390
Doprava zdarma

O produktu: We-Vibe Nova 2 blue

50155609

Úvod

Duální dobíjecí vibrátor We-Vibe Nova se pyšní moderním designem a dobře vám poslouží k vnitřní i vnější stimulaci. Tento diskrétní erotický pomocník promění partnerský sex i masturbaci v nevšední zážitek. Vibrátor je hladký, má výraznou špičku a je příjemný na dotek. Snadno se ovládá pomocí tlačítek (10 vibračních programů) nebo chytrým telefonem s mobilní aplikací We-Connect.

Mobilní aplikace We-Connect spojuje páry

Získejte bezplatnou aplikaci We-Connect a hrajte si společně s produkty We-Vibe, i když jste daleko od sebe. Stačí spárovat zařízení We-Vibe a chytrým telefonem a poslat svému milenci pozvání k připojení. V aplikaci odemknete další funkce produktu a objevíte nové způsoby milostného hraní. Zapojte hlas, chat nebo video, vše je dovoleno. S aplikací We-Connect si můžete vytvořit seznam vibračních programů v rytmu vaší oblíbené hudby. Použijte skladby přímo z telefonu podle vaší nálady, nebo čerpejte zvuky ze svého okolí. Díky aplikaci We-Connect můžete zachytit každý zvuk kolem vás.

Hlavní vlastnosti:

  • duální dobíjecí vibrátor
  • slouží k vnitřní i vnější stimulaci
  • kompatibilní s aplikací We-Connect
  • vodotěsné provedení (IPX7)
  • ergonomocký tvar

Použití

Pro příjemné použití naneste na pomůcku lubrikační gel, na ošetření a důkladnou hygienu použijte dezinfekci na erotické pomůcky.


Upozornění

Z hygienických důvodů není možné při koupi tohoto zboží odstoupit od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dní bez uvedení důvodu v případě, že kupující vyňal zboží z uzavřeného obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.