Doplněk stravy

Penco Energy gel Long Trail slaný karamel 70 g

Značka: PENCO

Penco Energy gel Long Trail slaný karamel tuba obsahuje komplexní sacharidy, jednoduché cukry + Palatinosu pro postupné uvolňování energie při déletrvajících sportovních výkonech.

55

Cena za 100 g: 78,57 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Penco Energy gel Long Trail slaný karamel 70 g

50159183

Úvod

Penco Energy gel Long Trail je energetický gel v praktické tubě, kterou uzavřete jednou rukou! Obsahuje speciální směs komplexních sacharidů (maltodextrinů) a jednoduchých cukrů (glukózy a fruktózy) + Palatinosu pro postupné uvolňování energie během déletrvajících sportovních výkonů. Přidaný vitamín E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, který se může stupňovat zejména při extrémní fyzické zátěži. Gel je vhodný při všech typech sportů, kdy fyzická zátěž přesáhne 1 hodinu.

Co je to Palatinose™?

Isomaltulosa Palatinose™ je pomalu stravitelný sacharid s nízkým glykemickým indexem. V těle se metabolizuje pomaleji než jiné cukry bez výrazného zvýšení hladiny glukózy. Svalům a mozku poskytuje stejné množství energie jako sacharóza nebo glukóza, ale v delším časovém intervalu.

Hlavní vlastnosti

  • speciální směs maltodextrinů a jednoduchých cukrů
  • 10 % isomaltulózy (PalatinoseTM)
  • neobsahuje přidaná zahušťovadla
  • v praktické tubě, kterou uzavřete jednou rukou!
  • příchuť slaný karamel

Dávkování

Začněte užívat 5-10 min před výkonem (1 dávka je asi ½ tuby), a poté každých 30 min nebo podle potřeby. Každou dávku zapijte 100-150 ml vody nebo hypotonického nápoje. Maximální doporučená denní dávka jsou 3 tuby. Po otevření spotřebujte do druhého dne.


Složení

Maltodextriny 44 %, voda, isomaltulóza* (Palatinose™) 10 %, glukóza, fruktóza, mořská sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, citronan draselný, citronan sodný, aroma, konzervační látky: sorban draselný a benzoan sodný, vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát), barvivo karamel. * Isomaltulóza je zdrojem glukózy a fruktózy.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 6 let. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. V případě jakýchkoli obtíží po užití přípravku přerušte jeho užívání. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.