Kosmetika

Astrid Sun Rodinné mléko na opalování SPF30 sprej 270 ml

Značka: ASTRID
Produktová řada: Astrid Sun

Astrid Sun Rodinné mléko na opalování SPF30 sprej poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před slunečním a infračerveným zářením a viditelným světlem.

Sleva 25 % při nákupu 2 ks Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky Astrid získáte slevu 25 %. Akce platí do 31. 05. 2024 nebo do vyprodání zásob.
289
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Astrid Sun Rodinné mléko na opalování SPF30 sprej 270 ml

50162717

Úvod

Astrid Sun Rodinné mléko na opalování SPF30 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před slunečním a infračerveným zářením a viditelným světlem. Jeho složení je obohacené o provitamin D a bisabolol a hodí se i pro citlivou pokožku. Další aktivní složkou je karotenoidový komplex sestávající z mrkvového, rajčatového, brusinkového a buriti oleje. Díky tomu mléko poskytuje antioxidační ochranu pokožce a pomáhá posilovat její odolnost a chrání ji před fotostárnutím. Lehké, snadno vstřebatelné složení se snadno roztírá a nezanechává po sobě mastný film.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoká UV ochrana SPF30
  • širokospektrální fotostabilní ochrana před UVA/UVB/IR/VL
  • pro všechny členy rodiny
  • vhodné pro citlivou pokožku obličeje a těla
  • voděodolné složení s provitaminem D a bisabololem

Použití

Nanášejte v dostatečném množství na suchou pokožku před pobytem na slunci a rozetřete. Na ochranu pokožky celého těla dospělé osoby průměrné velikosti je třeba 36 g opalovacího přípravku, tj. přibližně 6 čajových lžiček.


Upozornění

Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu před slunečním zářením. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice slunci představuje vážné zdravotní riziko.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.