Kosmetika

Uriage Bariésun Ultralehký fluid SPF50+ 30 ml

Značka: URIAGE
Produktová řada: Bariésun

Uriage Bariésun Ultralehký fluid SPF50+ obsahuje vyváženou kombinaci UVA a UVB filtrů. I přes velmi vysokou ochranu má jemnou transparentní texturu příjemnou pro aplikaci na obličej.

189
Ušetříte 51%

Původní cena:  389 Kč  ·  sleva 200 Kč

Nejnižší cena před slevou: 389 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Uriage Bariésun Ultralehký fluid SPF50+ 30 ml

50158445

Úvod

Užívejte slunce, ale nezapomínejte na svou pokožku! Uriage Bariésun Ultralehký fluid SPF50+ obsahuje vyváženou kombinaci UVA a UVB filtrů a i přes velmi vysokou ochranu, kterou pleti poskytuje, má příjemnou transparentní texturu vytvořenou k aplikaci na obličej. Složení je obohaceno o astaxanthin z mořské řasy a vitamin C, které působí jako ochranný štít proti volným radikálům, aktivní složka Aquaspongines® intenzivně hydratuje pleť. Malé 30ml balení se pohodlně vejde do kabelky nebo ztratí v kapse, aby se stalo vaším nerozlučným letním společníkem.

Pro koho je vhodný Ultralehký fluid SPF50+?

Uriage Bariésun Ultralehký fluid SPF50+ je vhodný už pro první sluneční dny a dále pro světlejší fototypy. Hypoalergenní složení bez parfemace, konzervačních látek či obsahu alkoholu vyhovuje i křehké citlivé pleti, která snadno reaguje na běžnou kosmetiku.

Výsledek

  • komplexní ochrana před UVA, UVB zářením a modrým světlem
  • ochrana před vysoušením a předčasným stárnutím pokožky
  • vynikající snášenlivost, nekomedogenní
  • vhodné pro všechny typy pleti včetně citlivé
  • vhodné pro celou rodinu (děti od 3 let)
  • ultralehký, voděodolný fluid s příjemnou vůní
  • receptura vytvořená s ohledem k oceánům

Složení

Technologie SKIN SHIELD a patent TELOMERES PROTECT- komplexní ochrana před UVA, UVB zářením, modrým světlem a předčasným fotostárnutím pokožky, termální voda Uriage, vitamín E, Astaxanthin, Aquasponginy. Dermatologicky testováno.


Použití

Dostatečné množství přípravku naneste na pokožku před vystavením se slunci. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Aplikaci pravidelně opakujte, zejména po koupání, při nadměrném pocení nebo po osušení ručníkem. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili přípravek na ochranu proti slunečnímu záření. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.