Doplněk stravy

Reflex Nutrition Instant Mass Heavy Weight čokoláda 2 kg

Reflex Nutrition Instant Mass Heavy Weight čokoláda obsahuje sofistikovanou směs živin, která je důležitá při silových i vytrvalostních sportech.

Varianty produktu
489

Cena za 1 kg: 244,50 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Reflex Nutrition Instant Mass Heavy Weight čokoláda 2 kg

50155307

Úvod

Proteinová směs bílkovin a hydrolyzátů s vysokou biologickou hodnotou zajišťuje rychlý příjem živin nezbytných pro nárůst svalové hmoty, síly a výkonnosti*. Reflex Nutrition Instant Mass Heavy Weight proto ocení zejména sportovci, kteří vyžadují zdroj velmi kvalitních vysokoenergetických živin a ergogenů. Produkt sestává z HIGH DH syrovátkového hydrolyzátu, micelárního kaseinu, LOW DH syrovátkového hydrolyzátu, bioaktivního syrovátkového koncentrátu a nativního syrovátkového izolátu a micelárního kaseinu.

Hlavní vlastnosti:

  • zajišťuje rychlý příjem živin nezbytných pro nárůst svalové hmoty, síly a výkonnosti
  • 1088 kilokalorií v dávce
  • proteinová směs bílkovin a hydrolyzátů s vysokou biologickou hodnotou
  • speciální sacharidová směs bez aditivních jednoduchých cukrů
  • Creapure® kreatin + chelatovaný zinek a hořčík + vitamin D3
  • směs dvaceti důležitých vitamínů a minerálů v nejúčinnějších formách

* Bílkoviny přispívají k růstu a udržení svalové hmoty.


Dávkování

Rozmíchejte 300g (přibližně pět vrchovatých 60 ml odměrek) v 700 ml vody v šejkru nebo mixéru do hladka a ihned zkonzumujte. Osobám, které začínají s tímto produktem, doporučujeme začít s poloviční dávkou a postupně dávku navyšovat. Chcete-li krémovější a více energetický nápoj, použijte místo vody polotučné mléko. Výrobek je vhodný pro konzumaci po celý den mezi jídly či 20 - 30 minut po tréninku či 45 až 60 minut před spaním.


Složení

Maltodextrin, glutaminové peptidy (z pšeničného proteinu), ovesná mouka, syrovátkový proteinový koncentrát (obsahuje emulgátor sójový lecitin), kakaový prášek, mléčný protein (z toho 80 % micelární kasein, 20 % nativní syrovátkový protein), hydrolyzovaný syrovátkový protein (stupeň hydrolýzy 30 %), kreatin monohydrát (Creapure®), aromata, L – glutamin, hořečnaté soli kyseliny citronové (citrát hořečnatý), L – cholin bitartrát, kyselina L-askorbová (vitamín C), sladidlo sukralóza, Bacillus coagulans (Lactospore®), bisglycinát zinečnatý, vitamín E (D-alfa-tokoferyl acetát), kvasnice obohacené selenem, bisglycinát železnatý, nikotinamid (vitamín B3), bisglycinát měďnatý, extrakt z černého pepře bohatý na piperin (Bioperine®), retinolacetát (vitamín A), D-pantothenát vápenatý (vitamín B5), cholekalciferol (vitamín D3), pyridoxin-hydrochlorid (vitamín B6), riboflavin (vitamín B2), thiamin-hydrochlorid (vitamín B1), pikolinát chromitý, kyselina listová, D – biotin (vitamín B7), methylkobalamin (vitamín B12). Alergeny jsou vyznačeny tučně. Může obsahovat stopy vajec.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidly. Není náhrada pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nevhodné pro děti, mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.  Skladujte na suchém a chladném místě, mimo dosah slunečního záření. Uzavírejte víčkem. Spotřebujte do 3 měsíců po otevření. 


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.