Doplněk stravy

Reflex Nutrition Heart PRO 90 kapslí

Reflex Nutrition Heart PRO s extrakty z kakaa, česneku a zázvoru, vitaminy skupiny B a draslíkem vhodný pro sportovce a osoby s nadměrnou fyzickou zátěží.

399

Cena za 1 kus: 4,43 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Reflex Nutrition Heart PRO 90 kapslí

50155305

Úvod

Reflex Nutrition Heart PRO v sobě ukrývá 9 nutričních složek pro aktivní sportovce a osoby s nadměrnou zátěží. Obsahuje extrakty z kakaa, česneku a zázvoru, vitaminy skupiny B včetně kyseliny listové a draslík, který podporuje normální tlak krve a nervovou soustavu.

Hlavní vlastnosti:

  • draslík, B-komplex a extrakty z kakaa, česneku a zázvoru v jednom balení
  • vitamin B1 (thiamin) podporuje normální činnost srdce
  • vitaminy B2, B6 a B12 přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání

Dávkování

3 kapsle denně s jídlem. Balení obsahuje 30 dávek.

Cyklování produktu: produkty uvedené v kombinaci lze také v cyklovat jednotlivě v pravidelných měsíčních kúrách. Například první měsíc kúra Heart PRO a následně další měsíc kůra Reflex IMMUNITY PRO. Po týdenní přestávce lze zařadit v dalším měsíci oba produkty společně v doporučené kombinaci. Další možností je střídání uvedených produktů s multivitamíny řady Nexgen atd.


Složení

Citrát draselný, kakaový extrakt (50 % flavonoidu), tvrdá kapsle (hypromelóza), extrakt z česneku, extrakt ze zázvoru, nosič (maltodextrin), protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B1 (thiamin hydrochlorid), vitamín B9 (kyselina listová), vitamín B12 (methylkobalamin). Přípravek může obsahovat ve stopovém množství ryby, korýše a/nebo mléko.


Upozornění

Není náhrada pestré stravy. Nepřekračujte uvedenou doporučenou dávku. Tento výrobek není určen k léčbě jakéhokoli vám známého onemocnění nebo podezření na něj. Před použitím tohoto výrobku se poraďte se svým lékařem, pokud užíváte jakékoli léky nebo trpíte jakýmkoli onemocnením. Přípravek nesmí užívat těhotné nebo kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.