Doplněk stravy

Reflex Nutrition JointCare Pro 30 kapslí

Exkluzivní formule pro pohybový aparát Reflex Nutrition JointCare Pro obsahuje sofistikovanou směs bioaktivních spouštěčů, prověřenou klinickými studiemi.

649

Cena za 1 kus: 21,63 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Reflex Nutrition JointCare Pro 30 kapslí

50155314

Úvod

Exkluzivní formule pro pohybový aparát* Reflex Nutrition JointCare Pro obsahuje komplex signálních biomolekul UC-II a bioaktivních xantonů Mangoselect®.  Nejedná se tedy o základní živiny, jak je tomu u většiny produktů na současném trhu (chondroitin, MSM či glukosamin), ale o sofistikovanou směs bioaktivních spouštěčů, prověřenou klinickými studiemi. Přípravek je doplněný o vitamin C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek, a organicky vázanou měď (chelát) podporující udržení normální stav pojivových tkání.

Hlavní vlastnosti

  • exkluzivní formule pro pohybový aparát
  • kombinace biologicky aktivních peptidů a xantonů s klinicky prokázaným účinkem**
  • patentovaný bioaktivní polypeptid UC-II Collagen®
  • patentovaný vysokoprocentní extrakt Mangoselect®
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek*
  • měď přispívá k udržení normálního stavu pojivových tkání*

Dávkování

Užívejte 1 kapsli 1x denně s jídlem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Balení obsahuje 30 dávek.


Složení

MangoSelect®, tvrdá kapsle (hovezí želatina), UC-II Collagen®, vitamin C (kyselina L-askorbová), bisglycinát mednatý, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý). Přípravek může obsahovat ve stopovém množství ryby, korýše a/nebo mléko.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy. Tento výrobek není určen k léčbě jakéhokoli vám známého onemocnění nebo podezření na něj. Před použitím tohoto výrobku se poraďte se svým lékařem, pokud užíváte jakékoli léky nebo trpíte jakýmkoli onemocněním. Přípravek nesmí užívat těhotné nebo kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


O značce

Značka Reflex používá inovace jako je nativní technologie zpracování proteinu, chelátově vázané minerály a další, špičkové formule, používá výhradně prémiové suroviny a trvale garantuje kvalitu u všech produktů. Doplňky stravy značky Reflex se neopírají o marketingová tvrzení, ale o složení prověřené profesionálními sportovci i širokou fitness komunitou.

Vyrobeno v UK

Všechny doplňky značky Reflex Nutrition jsou vyráběny na vlastních linkách v Brightonu ve Spojeném království. Toto výrobní zařízení představuje špičku ve svém oboru a zároveň dává Reflexu plnou kontrolu nad procesem výroby a nad udržením maximálního standardu.

**  Mangoselect® je kombinací 2 typů xantonů – alfa a gama mangostinu pocházejících z extraktu z mangostanu, tropického ovoce používaného po staletí v tradičních Asijských medicínách. Klinické studie: Mangosteen extract for short-term pain management - Preclinical approach and pilot clinical investigation on volunteers with soft tissue pain. Mangoselect® has been demonstrated effective in significantly reducing joint discomfort within 5 days Romain C. & Cases J.; 2015; Agro Food Industry Hi Tech; 26(3):8-13

Klinické studie UC-II® – Randomizované, dvojitě zaslepené, placebem kontrolované klinické studie prokazují přínosy nedenaturovaného kolagenu typu II UC-II®: A well-controlled study in healthy subjects shows daily supplementation with 40 mg of UC-II® ingredient led to improved knee joint extension, which may help with basic movement such as jumping, walking and lifting. Lugo, et al. JISSN. 2013. A well-controlled study in people with osteoarthritis shows daily supplementation with 40 mg of UC-II® ingredient improved joint function, mobility and flexibility compared to placebo and 2,700 mg of glucosamine + chondroitin. Lugo, et al. Nutr J. 2016.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.