Kosmetika

Venira Přírodní šampon proti šedinám mango a liči 300 ml

Značka: VENIRA

Šampon Venira zajistí neutralizaci šedých tónů vlasů a účinně osvěží jejich přirozenou hnědou barvu. Nezatěžuje vlasy, nedráždí vlasovou pokožku a je vhodný i pro vegany.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks označených produktů vlasové kosmetiky značky Venira získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
435
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Přírodní šampon proti šedinám mango a liči 300 ml

50156340

Úvod

Dejte sbohem šedinám a užívejte si opět své přirozené hnědé barvy! Šampon Venira zajistí neutralizaci šedých tónů vlasů a účinně osvěží jejich hnědou barvu. Šetrně myje vlasy a vlasovou pokožku, a to naprosto bez zatížení. Vlasy přitom pečlivě zbaví všech nečistot, nadbytečného mazu i stylingových produktů. Šampon je vhodný pro všechny ženy i muže s hnědými vlasy a sklonem k šedivění. Je vhodný i pro každodenní použití, jelikož vlasy nezatěžuje ani nevysušuje. Navíc je vhodný i pro vegany. Užívejte si denně dokonale umyté, lesklé a neodolatelně hebké vlasy bez šedých tónů.

Výsledek:

  • dokonale umyté, hebké a lesklé vlasy
  • neutralizace šedých tónů
  • rozzáření přirozeně hnědé barvy
  • bez zatížení
  • bez vysoušení

Použití

Naneste obvyklé množství přípravku po celé délce předem mokrých vlasů, napěňte a jemně vmasírujte. Zaměřte se na oblast pokožky hlavy. Důkladně opláchněte a péči zakončete nanesením masky na vlasy nebo kondicionéru. 


Upozornění

Nedoporučujeme aplikovat na světlé vlasy, šampon je doporučen výhradě pro aplikaci na hnědá vlasy. Vyvarujte se kontaktu s očima. Skladujte v chladu a temnu, při teplotě 8 - 25 °C, mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.