Ostatní

We-Vibe Moxie+ aqua

Značka: WE-VIBE

We-Vibe Moxie+ aqua je vibrátor na klitoris a nabízí 10 přednastavených vibračních programů. Kompatibilní s aplikací We-Connect™. Vodotěsné provedení.

3 450
Doprava zdarma

O produktu: We-Vibe Moxie+ aqua

50155607

Úvod

Diskrétní vibrátor na klitoris We-Vibe Moxie+ si snadno zamilujete. Bude intenzivně dráždit vaše sladké místo kdykoliv se vám zamane. Tento neúnavný stimulátor klitorisu hravě ukryjete ve spodním prádle. Součástí balení je dálkové ovládání odolné proti stříkající vodě (IPX4), které je ergonomicky tvarované, aby se dobře drželo v ruce, a navíc je kompatibilní s hračkami We-Vibe podporujícími Bluetooth.

Diskrétnost a komfortní provedení

Moxie+ je navržený tak, aby byl maximálně diskrétní díky tichým vibracím, dokonalému tvaru a magnetická sponě, která bezpečně drží na jednom místě v kalhotkách, i když se pohybujete. Pod oblečením vibrátor není vidět, a tak s ním můžete bez obav kamkoliv vyrazit.

Funkce Moxie+

We-Vibe Moxie+ nabízí 10 přednastavených vibračních programů. Ovládat jej můžete také pomocí aplikace We-Connect™. Vlastní vibrace si tak vytvoříte sama nebo s partnerem.

Mobilní aplikace We-Connect spojuje páry

Získejte bezplatnou aplikaci We-Connect a hrajte si společně s produkty We-Vibe, i když jste daleko od sebe. Stačí spárovat zařízení We-Vibe a chytrým telefonem a poslat svému milenci pozvání k připojení. V aplikaci odemknete další funkce produktu a objevíte nové způsoby milostného hraní. Zapojte hlas, chat nebo video, vše je dovoleno. S aplikací We-Connect si můžete vytvořit seznam vibračních programů v rytmu vaší oblíbené hudby. Použijte skladby přímo z telefonu podle vaší nálady, nebo čerpejte zvuky ze svého okolí. Díky aplikaci We-Connect můžete zachytit každý zvuk kolem vás.

Pokročilé zabezpečení

Spojení Bluethooth zajišťuje pokročilé zabezpečení. Spáruje a důvěřuje pouze dvěma známým zařízením (telefonu nebo dálkovému ovládání).

Rozšířený režim spánku

Aby se zbytečně nevybíjela baterie, přístroj se přepne do režimu spánku po 30 minutách nečinnosti. Toto nastavení můžete upravit pomocí aplikace ve svém chytrém telefonu. Moxie+ můžete přepnout do pohotovostního režimu až na 90 minut.

Hlavní vlastnosti:

  • vibrátor na klitoris z hedvábně hladkého silikonu
  • voděodolné provedení
  • s dálkovým ovládáním odolným proti stříkající vodě
  • kompatibilní s aplikací We-connect
  • diskrétní a tichý

Upozornění

Z hygienických důvodů není možné při koupi tohoto zboží odstoupit od kupní smlouvy ve lhůtě 14 dní bez uvedení důvodu v případě, že kupující vyňal zboží z uzavřeného obalu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.