Doplněk stravy

Optibac Baby Drops 10 ml

Značka: OPTIBAC

Optibac Baby Drops jsou probiotika v kapkách pro miminka, batolata i malé děti. Mají neutrální chuť a snadno se ztratí v nápoji či přesnídávce.

409

Cena za 100 ml: 4 090,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Optibac Baby Drops 10 ml

50155494

Úvod

Optibac Baby Drops jsou probiotika v kapkách pro miminka, batolata i malé děti. Denní dávku 8 kapek snadno odměříte přiloženým kapátkem s ryskou, a protože má přípravek neutrální chuť, snadno se ztratí v nápoji či přesnídávce. Obsahuje klinicky prověřené probiotikum Bifidobacterium breve M-16V® vhodné pro podporu střevního mikrobiomu dětí.

Hlavní vlastnosti

  • probiotika v kapkách
  • pro miminka, batolata i malé děti
  • garance 1 miliardy KTJ v dávce
  • neutrální chuť a vůně, ideální pro přimíchání do nápoje
  • bez umělých sladidel, příchutí a konzervantů
  • 100% recyklovatelný obal
  • vhodné i pro vegany
  • neobsahuje GMO
  • bez lepku

Dávkování

Podávejte denně 8 kapek (0,3 ml (na kapátku vyznačeno ryskou), přidejte k mléku nebo do pokrmu. Před použitím lahvičku protřepejte, oddělení tekutin je přirozené. Můžete také nakapat na lžičku a podávat přímo do úst dítěte.


Složení

MCT olej (triglyceridy se středně dlouhým řetězcem z rostlinného zdroje), živá kultura: Bifidobacterium breve M-16V®, emulgátor mono a diglyceridy mastných kyselin z rostlinného zdroje.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Pokud dítě užívá jakékoli léky, konzultujte užití s lékařem. Po otevření uchovejte v lednici pro zachování optimálních vlastností probiotika a spotřebujte do 30 dnů. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


O značce

OPTIBAC je superprémiová britská značka specializovaná na probiotika s klinicky podloženými vlastnostmi. Je držitelem Queen's Award for Enterprises – nejprestižnější ceny ve Spojeném království, která je celosvětově uznávaná a označuje ty nejlepší společnosti v oboru. Ve svých přípravcích používá pouze probiotické kmeny, které byly prozkoumány z hlediska bezpečnosti, schopnosti projít obtížným prostředním zažívacího traktu (přežít různé úrovně kyselosti či zásaditosti) a také například přilnavosti k cévní stěně.

Odpovědný přístup k planetě

Značka Optibac se snaží minimalizovat množství plastu v obalovém materiálu. Více než polovina produktů je z 96 % bez plastu, některé dokonce ze 100% – plast je nahrazen kompostovatelnými sáčky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.