Doplněk stravy

Alavis Maxima Liposomální multivitaminy 30 kapslí

Značka: ALAVIS
Produktová řada: Maxima

Alavis Maxima Liposomální multivitaminy je komplexní formule pro podporu zdraví a to v dobře vstřebatelné formě! Zapouzdření do lipozomů napomáhá vstřebání živin do buněk a tkání.

299

Cena za 1 kus: 9,97 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alavis Maxima Liposomální multivitaminy 30 kapslí

50155798

Úvod

Alavis Maxima Liposomální multivitaminy je komplexní formule pro podporu zdraví a to v dobře vstřebatelné formě! Vitaminy a minerální látky z běžných tablet či kapslí se v těle vstřebávají jen v malém množství a mají tzv. nízkou biologickou dostupnost. Zapouzdření do lipozomu* nabízí velmi účinnou metodu, jak zamezit degradaci bioaktivních látek trávícími enzymy v trávicím traktu a napomáhá vstřebání živin do buněk a tkání, které je touto formou až 80%. Dalším stupněm ochrany aktivních látek před nežádoucími reakcemi v trávicím traktu jsou moderní pullulanové** kapsle.

Alavis Maxima Liposomální multivitaminy

  • vitaminy A, B6, B12, C, D, měď a selen přispívají k dobré funkci imunitního systému
  • vitaminy B3 (niacin), B6, B12, C, měď a mangan přispívají ke správnému energetickému metabolismu
  • vitaminy B3, B6, B12, C a folát pomáhají bojovat s únavou
  • vitaminy B3, B6, B12 a C přispívají ke správné činnosti nervové soustavy
  • vitaminy D, K a mangan se podílí na udržení zdravých kostí
  • vitamin A přispívá k dobrému stavu zraku i pokožky
  • biotin a selen přispívají k udržení normálního stavu vlasů
  • vitaminy B6, B12 a folát přispívají k normální krvetvorbě
  • chrom napomáhá udržení normální hladiny glukózy v krvi

Dávkování

Užívejte 1 kapsli 1x denně před jídlem. Zapijte dostatečným množstvím vody.


Složení

Liposomální multivitamin [plnidlo: arabská guma, emulgátor: fosfolipidy (ze slunečnicového oleje), vitamin C (kyselina L-askorbová) 90 mg, vitamin B3 (nikotinamid) 16 mg, vitamin E (D-alfa-tokoferol) 6 mg, vitamin B5 (kyselina pantothenová) 5 mg, vitamin B2 (riboflavin) 1,7 mg, vitamin B1 (thiamin) 1,5 mg, vitamin B6 (pyroxidin HCl) 1 mg, mangan (citrát) 1 mg, vitamin B9 (kyselina listová) 400 μg, vitamin A (beta-karoten) 240 μg, biotin 150 μg, vitamin K (menachinon) 80 μg, chrom (pikolinát) 40 μg, selen (L-selenomethionin) 11 μg, vitamin D3 (cholekalciferol) 10 μg, vitamin B12 (methylkobalamin) 6 μg], kapsle: pullulan, protispékavá látka: talek. Složení je bez lepku, bez GMO, vhodné pro vegetariány i vegany.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí.

* Lipozom je uměle vzniklá kulovitá struktura vytvořená z lipidové dvojvrstvy přírodními fosfolipidy (ze slunečnicového oleje), do které lze vložit jakoukoliv složku (vitamin, minerální látku). ** Pullulan je mukopolysacharid, který se vyrábí fermentací kvasinkové houby Aureobasidium pullulans.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.