Doplněk stravy

Preventan Clasic Junior 90 tablet

Značka: PREVENTAN

Cucavé tablety Preventan Clasic Junior obsahují aktivní látku ProteQuine® obohacenou vitaminem C, který napomáhá zdravé imunitě. S jahodovou příchutí. Především pro děti od 3 do 15 let.

499
Ušetříte 9%

Původní cena:  549 Kč  ·  sleva 50 Kč

Cena za 1 kus: 5,54 Kč

Nejnižší cena před slevou: 549 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Preventan Clasic Junior 90 tablet

50151880

Úvod

Preventan Clasic Junior jsou cucavé tablety s jahodovou příchutí určené k dlouhodobějšímu užívání. Obsahují aktivní látku ProteQuine® (aminokyseliny, oligopeptidy, nukleotidy) a rozpustnou vlákninu inulin. Navíc jsou obohaceny o vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému i ke snížení míry únavy a vyčerpání. Tablety neobsahují cukr – jsou slazeny sladidlem z rostliny stévie sladké a xylitolem, který nepřispívá k tvorbě zubního kazu. Tablety jsou vhodné pro děti od 3 do 15 let.

Hlavní vlastnosti:

  • cucavé tablety s jahodovou příchutí
  • obsahuje unikátní směs biologicky aktivních látek ProteQuine®
  • s vitaminem C, který podporuje imunitní systém

Dávkování

1 tabletu denně nechte volně rozpustit v ústech.


Složení

ProteQuine® (oligopeptidy, nukleotidy, aminokyseliny) 1 mg, vitamin C 13,2 mg (16,5 % referenční hodnoty příjmu), inulin 200 mg v jedné tabletě.

Sorbitol (zahušťovadlo), inulin (vláknina z čekanky), (zahušťovadlo) xylitol, potahová látka transparentní: (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza), (regulátor kyselosti) kyselina citronová, vitamin C (kyselina L-askorbová), (barvivo) betanin, (protispékavá látka) stearan hořečnatý, (látka zvýrazňující chuť a vůni) aroma jahoda, (sladidlo) steviolglykosidy, ProteQuine®, sukralóza.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Ukládejte mimo dosah dětí! Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.