Zdravotnické prostředky

Medi-Inn Lifemed S 13 x 14 cm chladivý a hřejivý polštářek

Značka: MEDI-INN
5.0

Opakovaně použitelný polštářek Medi-Inn Lifemed je vyplněný gelovým materiálem, který můžete jak nahřát, tak nachladit, a použít k termoterapii na různé části těla.

*Při nákupu nad 599 Kč sleva 15 % a DOPRAVA ZDARMA *Při nákupu produktů značky Medi-Inn v minimální hodnotě 599 Kč vč. DPH získáte slevu 15 % a DOPRAVU ZDARMA. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
89
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Medi-Inn Lifemed S 13 x 14 cm chladivý a hřejivý polštářek

50155905

Úvod

Pociťte účinky tepla a chladu na vlastní kůži! Opakovaně použitelný polštářek Medi-Inn Lifemed je vyplněný gelovým materiálem, který můžete jak nahřát, tak nachladit a použít na různé části těla podle potřeby. Studený obklad se používá při bolestech zubů, akutních poraněních (pohmožděniny, podvrtnutí, drobné otoky), krvácení z nosu a na otoky po bodnutí hmyzem. Teplý obklad využijete při bolestivé menstruaci, bolestech zad či kloubů, nebo na prosté prohřátí končetin v zimním období. Měkký polštářek se flexibilně přizpůsobí konturám vašeho těla a poskytne dlouhotrvající úlevu.

Hlavní vlastnosti:

  • gelový polštářek o rozměrech 13 x 14 cm
  • možnost nahřátí ve vodní lázni nebo vychlazení v mrazničce
  • vhodný na všechny části těla

Použití

Jako studený obklad: před použitím vložte přibližně na 2 hodiny do mrazničky.
Jako teplý obklad: před použitím vložte do horké vodní lázně asi na 4 minuty, než ho přiložíte na postižené místo. Případně naplňte nádobu vhodnou pro mikrovlnné trouby vodou tak, aby byl obklad zcela ponořen. Zahřívejte s nádobou v mikrovlnné troubě asi 1 minutu.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.