Drogerie

Mr. Proper Morning Dew víceúčelový čisticí prostředek na podlahy 1,5 l

Značka: MR PROPER

Víceúčelový čisticí prostředek s vůní Morning Dew od Mr. Proper použijete na různé druhy povrchů. Kromě podlah také na kuchyňské dřezy, varné desky a další.

105

Cena za 100 ml: 7,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Mr. Proper Morning Dew víceúčelový čisticí prostředek na podlahy 1,5 l

50159622

Úvod

Máte rádi všestranné pomocníky? Pak neváhejte a sáhněte po víceúčelovém čisticím prostředku od Mr. Propera. Varianta Morning Dew vás potěší osvěžující vůní ranní rosy, kterou po úklidu v interiéru zanechá. Tento čistit je vhodný nejen na různé druhy podlah. K ruce si ho vezmete i při úklidu kuchyně, například na dřez, varnou desku a další. Spolehlivě likviduje odolné nečistoty i mastnotu. Navíc po sobě nezanechává šmouhy, pouze oslnivý lesk. Pro blýskavě čistou domácnost! Obsahuje přírodní složky.

Hlavní vlastnosti:

  • použijete na podlahy a při úklidu kuchyně
  • odstraňuje nečistoty a mastnotu
  • zanechá svěží vůni

Složení

<5% aniontové povrchově aktivní látky, neiontové povrchově aktivní látky, parfémy, hexyl cinnamal, linalool.


Použití

Ředěný prostředek není třeba oplachovat. Neředěný přípravek vždy opláchněte. Nevhodné pro použití na neomyvatelné povrchy (například na neošetřené nebo olejované dřevo). Nepoužívejte na hliník, měď, mosaz. V případě pochybností přípravek před použitím vyzkoušejte na malé, nenápadné části povrchu. Před použitím na barvené lakované povrchy přípravek rozřeďte.


Upozornění

Způsobuje vážné podráždění očí. Uchovávejte mimo dosah dětí. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Po použití si opláchněte ruce. Obsahuje Delta-Damascone, Isoeugenol. Může vyvolat alergickou reakci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.