Doplněk stravy

Optibac Every Day 30 kapslí

Značka: OPTIBAC

Optibac Every Day je komplex vysoce kvalitních probiotik s prebiotikem ke každodennímu užívání i k podpoře střevního mikrobiomu po užívání antibiotik.

365

Cena za 1 kus: 12,17 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Optibac Every Day 30 kapslí

50155496

Úvod

Optibac Every Day je komplex vysoce kvalitních probiotik ke každodennímu užívání i k podpoře střevního mikrobiomu po užívání antibiotik. Obsahuje přátelské mikroorganismy ze skupiny laktobacilů a bifidobakterií, doplněné fruktooligosacharidy (FOS), které fungují jako prebiotikum – živina pro přátelské bakterie v našem střevě. U všech šesti kmenů probiotických kultur byla u všech ověřena schopnost projít kyselým prostředím žaludku a dostat se až do střeva.

Hlavní vlastnosti

  • 6 kmenů probiotických kultur + přidané prebiotikum
  • garance 5 miliard KTJ v každé kapsli
  • lze užívat i v těhotenství a při kojení
  • bez umělých sladidel, příchutí a konzervantů
  • obal je z 96 % bez plastů
  • vhodné i pro vegetariány
  • neobsahuje GMO
  • bez lepku

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli se snídaní. Dávku můžete navýšit na 2 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Obsahuje sáček pro redukci vlhkosti – nekonzumovat a neodstraňovat z otevřeného balení. Po každém otevření vždy pečlivě uzavřete víčkem.

Je nutné probiotika uchovávat v chladu?

Pro doplňky stravy Optibac byly vybrány jen robustní a odolné kmeny probiotických kultur, které procházejí procesem lyofilizace neboli sušení mrazem. Tato bezpečná a sofistikovaná technologie zajišťuje jejich stabilitu a dlouhou životnost. Uvedené množství probiotických kultur je tak garantováno až do konce expirační doby. Tato probiotika není třeba skladovat v lednici ani po rozbalení.


Složení

Stabilizátor bramborový škrob, živé kultury: Lactobacillus rhamnosus Rosell-11, Lactobacillus acidophilus/ helveticus Rosell-52, Bifidobacterium longum Rosell-175, Bifidibacterium breve Rosell-70, Bifidobacterium bifidum Rosell-71; Lactococcus lactis Rosell-1058, fruktooligosacharidy, vegetariánská kapsle hydroxypropylmethylcelulóza, protispékavá látka rostlinný stearan hořečnatý, antioxidant kyselina askorbová. Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy sóji a mléka (včetně laktózy).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


O značce

OPTIBAC je superprémiová britská značka specializovaná na probiotika s klinicky podloženými vlastnostmi. Je držitelem Queen's Award for Enterprises – nejprestižnější ceny ve Spojeném království, která je celosvětově uznávaná a označuje ty nejlepší společnosti v oboru. Ve svých přípravcích používá pouze probiotické kmeny, které byly prozkoumány z hlediska bezpečnosti, schopnosti projít obtížným prostředním zažívacího traktu (přežít různé úrovně kyselosti či zásaditosti) a také například přilnavosti k cévní stěně.

Odpovědný přístup k planetě

Značka Optibac se snaží minimalizovat množství plastu v obalovém materiálu. Více než polovina produktů je z 96 % bez plastu, některé dokonce ze 100% – plast je nahrazen kompostovatelnými sáčky.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.