Doplněk stravy

Hifas da Terra Bio-Intestin 60 kapslí

Hifas da Terra Bio-Intestin obsahuje mikronizovaný prášek z hericia, shiitake a hlívy s vysokou potencí a garantovaným obsahem přírodních β-glukanů a α-glukanů.

Sleva 20% při zadání kódu HIFAS20 Při nákupu produktů značky Hifas da Terra získáte slevu 20 % při zadání kódu HIFAS20 v 1. kroku košíku. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
749

Cena za 1 kus: 12,48 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hifas da Terra Bio-Intestin 60 kapslí

50156277

Úvod

Hifas da Terra Bio-Intestin je originální produkt evropského původu s vysokou potencí a garantovaným obsahem bioaktivních složek. Mikronizovaný BIO prášek v kvalitě RAW obsahuje výtažky z hericia, shiitake, maitake a hlívy (hlívy ústřičné a hlívy máčkové).

Hlavní vlastnosti

  • hericium, shiitake, hlíva ústřičná a hlíva máčková
  • mikronizovaný prášek z plodnice v kvalitě BIO + RAW
  • garantovaný obsah přírodních β-glukanů a α-glukanů
  • řada Preve line – produkty s vysokou potencí a účinkem
  • HGE – Hifas Green Extraction
  • kontrola produkce od A po Z = prémiová kvalita
  • 100% evropský původ
  • zdroj: ekofarma a mykorhizní les

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně nalačno před snídaní, nebo během dne mezi hlavními jídly. 


Složení

Složení v 1 kapsli: bio prášek z plodnice: Hericium erinaceus (Korálovec) 136,13 mg (20,38 %), Lentitula edodes (šiitake – houževnatec jedlý) 136,13 mg (20,38 %), Pleurotus eryngii (hlíva máčková) 136,13 mg (20,38 %), Pleurotus ostreatus (Hlíva ústřičná) 136,13 mg (20,38 %), rostlinná kapsle (hydroxypropylmethylcelulóza).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Těhotné a kojící ženy by užívání přípravku měly konzultovat s lékařem. Spotřebujte do 2 měsíců od otevření. Ukládejte mimo dosah dětí.


O značce

Hifas da Terra je španělská firma zaměřená na produkci bioaktivních hub, a to z vlastní eko farmy. Kontroluje tak celý proces růstu, sklizně a výroby konečného produktu. Je prestižním členem asociace Integrative Myco-Medicine Association a evropským biotechnologickým leaderem ve vývoji produktů z bioaktivních hub. Spolupracuje s vysokými školami a lékařskými zařízeními na klinických studiích hodnotících benefity suplementace jejími produkty.

Mottem značky je Kvalita, čistota a účinnost

  • složky v produktech Hifas da Terra podléhají farmaceutickému standardu kvality GMP (Good Manufacturing Practice) a každou z nich lze dohledat od pěstování, přes kultivační procesy až po uvedení na trh
  • přípravky obsahují pouze esenciální složky (bez rýže, dřeva či slupek)
  • trojí analytická kontrola probíhá v oblasti bezpečnosti, čistoty, koncentrace aktivních složek a potvrzení stability finálního produktu. To zahrnuje testování na mikrobiologickou čistotu, pesticidy, těžké kovy a lepek

Maximální koncentrace díky pokročilé technologii

Maximální koncentrace nedenaturovaných biomolekul extraktu zajišťuje technologie HGE – Hifas Green Extraction, a to z hub v RAW kvalitě (sušené při teplotách pod 40 stupňů Celsia). Extrakční systém HGE je ekologický a udržitelný.

Závazek k životnímu prostředí

Na obaly je používán papír z udržitelných lesů a recyklovatelný plast nyní nahrazuje sklo, které díky pevnosti a barvě topazu nových lahviček uchovává vlastnosti extraktu uvnitř.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.