Ostatní příkrmy

Hami Vývar se zeleninou, rýží a telecím 8m+ 200 g

Značka: HAMI

Chutný masozeleninový příkrm Hami Vývar se zeleninou, rýží a telecím je určen pro děti od ukončeného 8. měsíce. Bez přidané soli, lepku a konzervantů.

48

Cena za 100 g: 24,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hami Vývar se zeleninou, rýží a telecím 8m+ 200 g

50162575

Úvod

Hledáte chutný, a hodnotný příkrm pro svého malého strávníka? Hotový masozeleninový příkrm Vývar se zeleninou, rýží a telecím od Hami chutná jak malým, tak větším dětem. Je vyroben ze surovin vysoké kvality. Neobsahuje žádné konzervační látky, přidanou sůl, lepek ani mléčnou složku. Zelenina je připravována velmi šetrně v páře, aby si zachovala veškeré prospěšné složky. Maso je pečlivě vybíráno z ověřených farem. Příkrm je určený pro děti od ukončeného 8. měsíce. Hotový pokrm ve skleničce se hodí k domácímu stravování i na cesty. Stačí pouze zamíchat a ohřát. Je vhodné příkrmy střídat a nechat kojence vyzkoušet co nejvíce druhů zeleniny, aby si zvyklo na jejich chuť a pestrost stravy. Příkrmy Hami si vaše děťátko jistě brzy zamiluje. 

Hami Vývar se zeleninou, rýží a telecím 8m+ 200 g2

Hlavní vlastnosti:

  • masozeleninový příkrm pro děti od ukončeného 8. měsíce
  • 100% bez konzervantů a umělých barviv dle zákona
  • obsahuje zeleninu vařenou v páře a maso z ověřených farem
  • bez přidané soli
  • bez lepku
  • bez mléčné složky

 


Složení

Voda, rýže 19 %, mrkev 19 %, telecí maso 8 %, petržel 7 %, celer 5 %, cibule 4 %, brokolice 2 %, řepkový olej, petrželová nať, koncentrovaná citronová šťáva. Alergeny: celer.


Použití

Při otevření musí víčko klapnout. Před ohřátím skleničku otevřete, promíchejte a ohřejte (ale nevařte!) např. ve vodní lázni. Před podáváním zkontrolujte teplotu! Jednou ohřátou část již neuchovávejte. Nespotřebované množství uchovávejte v uzavřené skleničce v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Nepoužívejte kovovou lžičku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.