Kosmetika

Pantene Pro-V 3 Minute Infinite Long sérum na poškozené vlasy 200 ml

Sérum na poškozené vlasy 3 Minute Infinite Long značky Pantene Pro-V použijete jako klasický kondicionér nebo bezoplachovou intenzivní péči. Posiluje, hydratuje.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble
119

Cena za 100 ml: 59,50 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Pantene Pro-V 3 Minute Infinite Long sérum na poškozené vlasy 200 ml

50159823

Úvod

Trápí vás oslabené vlasy, které se lámou, cuchají a vypadají bez života? Dodejte jim intenzivní regenerační péči! Sáhněte po kondicionéru a séru na poškozené vlasy 3 Minute Infinite Long od značky Pantene Pro-V. Oživí kadeře po celé jejich délce. Zacelí roztřepené konečky. Vlasům dodá pružnost a sílu. Navrátí oslnivý lesk, který ohromí vaše okolí. Sérum obsahuje niacinamid a vitamin E, které vlasovému vláknu poskytnou hydrataci a výživu. Jedná se o klasický kondicionér i bezoplachovou péči, kterou si můžete dopřát, kdykoliv vaše hříva začne žíznit po obnově.

Hlavní vlastnosti:

  • obnovuje zničené vlasy
  • zaceluje roztřepené konečky
  • bojuje proti lámavosti
  • regeneruje a hydratuje
  • dodá hedvábný lesk


Složení

Niacinamid – zlepšuje vlasovou texturu, posiluje zevnitř i zvenčí, vitamin E – obnovuje sílu kadeří a chrání je před škodlivými vlivy.


Použití

Nanášejte na umyté, vlhké vlasy po šamponování. Pro intenzivní bezoplachovou péči naneste přípravek do délek a už ho nesmývejte. Nechte ho vstřebat. Pokud chcete použít jako klasický kondicionér, aplikujte, nechte působit cca 3 minuty a potom důkladně opláchněte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.