Elektronika

Beurer MN2X Precision Trimmer zastřihovač/tvarovač

Značka: BEURER

Beurer MN2X Precision Trimmer je multifunkční zastřihovač pro muže - ideální pro tvarování obočí a chloupků v nose a uších. Voděodolný, s hřebenovým nástavcem pro stříhání 3/6 mm.

NAVÍC BEURER LR 500 čistička vzduchu Při nákupu produktů značky Beurer, VitalPeak, Urbanista, Sanitas a Rio v minimální hodnotě 3999 Kč vč. DPH získáte NAVÍC BEURER LR 500 čističku vzduchu za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
599
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Beurer MN2X Precision Trimmer zastřihovač/tvarovač

50161047

Úvod

Zastřihovač Beurer MN2X je ideální volbou pro muže, kteří hledají precizní a pohodlný nástroj na úpravu svého vzhledu. S tímto zastřihovačem můžete snadno tvarovat a zastřihovat obočí, nosní a ušní chloupky s maximální přesností. Profesionální výsledky získáte pohodlně a rychle, ať už jste doma nebo na cestách. V balení naleznete výměnný hřebenový nástavec, který umožňuje stříhání ve dvou délkách - 3 mm a 6 mm. Díky odolnosti proti stříkající vodě s certifikací IPX4 je tento zastřihovač vhodný pro použití ve vlhkém prostředí, jako je koupelna. Pro snadné čištění můžete odnímat nástavec a umýt jej pod tekoucí vodou, což zajišťuje hygienické používání a prodlužuje životnost přístroje.

Hlavní vlastnosti:

  • zastřihovač obočí, nosních a ušních chloupků
  • voděodolnost IPX4
  • výška střihu 3 a 6 mm
  • odnimatelný nástavec = snadné čištění
  • součástí balení je ochranné víko, stylové pouzdro a čisticí kartáček

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.