Doplněk stravy

Maxivita Herbal Bylinný elixír Průduškový 200 ml

Značka: MAXIVITA

Maxivita Herbal Bylinný elixír Průduškový je doplněk stravy s bylinkami pro podporu dýchacího systému i přirozené obranyschopnosti.

72

Cena za 100 ml: 36,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Maxivita Herbal Bylinný elixír Průduškový 200 ml

50152762

Úvod

Maxivita Herbal Bylinný elixír Průduškový je doplněk stravy v tekuté formě s echinaceou, jitrocelem a mateřídouškou, které působí blahodárně na zdraví dýchacího systému. Echinacea (třapatka nachová) podporuje přirozenou obranyschopnost organizmu. Přípravek je doplněný vitaminem C, který přispívá k normální funkci imunitního systému.

Hlavní vlastnosti

  • doplněk stravy v tekuté formě
  • obsahuje bylinné extrakty + vitamin C
  • echinacea, jitrocel a mateřídouška podporují normální funkce dýchacího systému
  • echinacea podporuje přirozenou obranyschopnost
  • vitamin C podporuje imunitu

Dávkování

Doporučené denní dávkování: děti od 3 do 12 let 1x denně 10 ml, dospělí 1-2x denně 10 ml. Před upotřebením protřepejte – případný zákal je způsoben obsahem přírodních látek a není na závadu. Po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte nejlépe do 2 měsíců.


Složení

Sacharóza, voda, extrakt z natě jitrocele, extrakt z natě mateřídoušky, extrakt z natě echinacey, kyselina L-askorbová, konzervační látka: sorban draselný.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.