Ostatní

Aqua Aurea Náhradní filtrační vložka DIONA MAX FTK3 1 ks

Značka: AQUA AUREA

Aqua Aurea DIONA MAX FTK3 filtrační konvice vám zajistí čistější a chutnější vodu z řádu. Náhradní vložka odstraňuje z vody chlor, hormony, pesticidy, těžké kovy a výrazně snižuje přechodnou tvrdost vody.

879
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Aqua Aurea Náhradní filtrační vložka DIONA MAX FTK3 1 ks

50156800

Úvod

Chcete přeměnit vaši běžnou kohoutkovou vodu v čistější, zdravější a chutnější? Filtrační vložka Aqua Aurea DIONA MAX FTK3 do filtračních konvic snižuje množství škodlivin ve vodě (chlór, těžké kovy, radon, hormony, pesticidy, antibiotika) a výrazně snižuje přechodnou tvrdost vody (jen tu část vápníku a hořčíku, ze které se tvoří vodní kámen). Životnost filtru je 1 rok (nebo když začnou stoupat hodnoty za filtrem), pak je nutné vyměnit/zregenerovat filtrační vložku. 

Hlavní vlastnosti:

  • náhradní filtrační vložka do filtrační konvice Aqua Aurea
  • odstraňuje chlor a jeho sloučeniny, pesticidy, těžké kovy, radon, hormony, antibiotika
  • výrazně snižuje přechodnou (neboli hydrogenkarbonátovou) tvrdost vody
  • pozitivně ovlivňuje chuť vody
  • životnost: cca 1 rok

Použití

Postup při výměně: filtrační vložku vysuňte směrem do nálevky. Těsnění lze znovu použít, jen je-li omyto studeným roztokem octa ve vodě 1:5 a poté studenou vodou. Kvůli spolehlivému utěsnění doporučujeme použít s novou filtrační vložkou i nové těsnění. Těsnění nasuňte na vložku zespoda, a až pod horní rozšířený okraj vložky. Novou filtrační vložku vsuňte do plastové nálevky a mírně zatlačte, aby vložka správně dosedla a nepropouštěla nefiltrovanou vodu do filtrované. První 1 l vody nepoužívejte (může být černě zbarven otěrem z aktivního uhlí).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.