Zdravotnické prostředky

Ritex Kinderwunsch lubrikační gel pro plánované početí 8x4 ml

Značka: RITEX

Ritex lubrikační gel je skvělý pomocník pro páry, které se snaží o početí. Lubrikační gel nemá vliv na pH spermií, nevyvíjí na ně žádný osmotický tlak, a navíc podporuje jejich mobilitu díky ideální viskozitě.

455
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Ritex Kinderwunsch lubrikační gel pro plánované početí 8x4 ml

50156152

Úvod

Snažíte se o miminko a chcete přírodě trochu pomoci? Ritex lubrikační gel je skvělý pomocník pro páry, které se snaží o početí. Lubrikační gel nemá vliv na pH spermií, které se tak pohybují ve svém přirozeném prostředí. Nevykazuje žádný osmotický tlak na spermie, a proto nijak nepoškozuje jejich buněčnou strukturu nebo motilitu. Viskozita gelu je upravena tak, aby byla maximálně účinná a efektivně podporovala pohyblivost spermií. Gel neobsahuje ani žádné konzervanty, poskytuje dlouhodobou hydrataci a odpovídají pH plodných dnů u žen. Speciální aplikátory, které usnadňují použití na správném místě, jsou hygienicky zabaleny po jednom kuse. V balení naleznete 8 aplikátorů, přičemž každý obsahuje optimální množství pro jedno použití. 

Hlavní vlastnosti:

  • lubrikační gel na podporu otěhotnění
  • nemá negativní vliv na pH spermií
  • nevyvíjí osmotický tlak na spermie
  • podporuje pohyblivost spermií
  • ideální viskozita

Složení

Dimethicon Ph.Eur.


Upozornění

Vždy si důkladně přečtěte návod k použití. Použijte v souladu s uvedenými pokyny. Zabraňte styku s očima, poraněnou nebo poškozenou kůží. Pokud u vás dojde k podráždění, přestaňte tento produkt používat. Pokud bude podráždění přetrvávat, vyhledejte lékařskou pomoc. Pokud jste těhotná, nebo kojíte, vyhledejte lékařskou pomoc. I když je konzumace neškodná, nejedná se o potravinu. Nenahrazuje antikoncepci, neobsahuje spermicidní složku.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.