Kosmetika

Fillerina 12HA gel s vyplňujícím účinkem pro objem rtů 7 ml

Značka: FILLERINA

Fillerina 12HA gel s vyplňujícím účinkem pro objem rtů zvětší vaše rty a dodá jim patřičný objem bez nutnosti injekční aplikace. Se speciálním masážním aplikátorem na rty.

1 850
Doprava zdarma

O produktu: Fillerina 12HA gel s vyplňujícím účinkem pro objem rtů 7 ml

50154811

Úvod

Dopřejte si plné rty bez injekčních aplikací. Gel s vyplňujícím účinkem pro objem rtů Fillerina 12 zvětší vaše rty a dodá jim patřičný objem. Přípravek obsahuje vyplňující a hutnost obnovující složky, které jsou upravené a modulované tak, aby vyhovovaly specifické oblasti rtů. Můžete jej použít samostatně nebo v kombinaci s dalšími produkty řady Fillerina stupeň 3. Složení séra je založeno na patentované transdermální technologii, která využívá nízké molekulové hmotnosti aktivních látek. Ty se následně snadněji vstřebávají a zajišťují maximální účinnost. 

Hlavní vlastnosti:

  • vyplňuje rty a zvětšuje jejich objem
  • se speciálním masážním aplikátorem na rty
  • stupeň 3: pro ženy ve věku 30+ 

Použití

Jemně stiskněte střední část tuby, dokud se neuvolní požadované množství gelu. Nanášejte vždy na čistou pokožku ideálně alespoň 5x denně. Počkejte několik minut, aby došlo k průniku aktivních látek. Jakmile je povrch rtů suchý, je možné podle potřeby nanést rtěnku nebo lesk na rty. Během období aplikace pijte dostatečné množství tekutin. Po každém použití vyčistěte aplikátor měkkým hadříkem, aby se zabránilo tvorbě zbytků a byla zajištěna správná hygiena nástroje.


Upozornění

Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před světlem a teplem.


O značce

Fillerina® 12HA je neinvazivní domácí dermokosmetická péče, jejíž cílem je redukovat jemné linky a vrásky. Zároveň zvyšuje objem ve specifických oblastech, jako jsou například lícní kosti a rty. Fillerina aktivně bojuje proti projevům stárnutí, jako jsou vrásky a ochabování pleti. Hýčká a vyživuje pleť pomocí zevní aplikace 12 molekul kyseliny hyaluronové, a to buď ve formě gelu, který se aplikuje pomocí speciálního aplikátoru, nebo krémů. Přípravky značky jsou založeny na transdermální technologii, která využívá nízké molekulové hmotnosti aktivních látek, jež umožňují rychlejší průnik do pokožky, a zajišťují tak maximální účinnost.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.