Drogerie

Tierra Verde Aviváž BIO levandule 1 l

BIO aviváž s vůní levandule od Tierra Verde dokonale provoní prádlo a zanechává ho jemné a hedvábně hebké, proto také usnadňuje žehlení. Redukuje statickou energii.

179
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Tierra Verde Aviváž BIO levandule 1 l

50158289

Úvod

BIO aviváž s vůní levandule od Tierra Verde dokonale provoní prádlo a zanechává ho jemné a hedvábně hebké, proto také usnadňuje žehlení. Redukuje statickou energii ze syntetických vláken. Složení aviváže je šetrné k prádlu, k pokožce i k přírodě. Aviváž obsahuje 97 % přírodních složek. Díky přírodnímu složení se aviváž snadno odbourává v přírodě. Smyslnou vůni prádlu dodá BIO esenciální olej z levandule. Certifikována Ecogarantie. Veganské složení. 

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale provoní prádlo
  • redukuje statickou energii
  • obsahuje 97 % přírodních složek
  • veganské složení
  • certifikována Ecogarantie

Složení

5- <15 % kationtové povrchově aktivní látky, přírodní levandulová silice v biokvalitě (Lavandula hybrida sp. Grosso), linalool.


Použití

Jak se používá: Při praní v pračce nalijeme 30 ml prostředku do přihrádky na aviváž. Pokud pereme v ruce, nalijeme 30 ml aviváže do čisté vody, přidáme prádlo, necháme alespoň 10 minut působit a poté prádlo vymácháme. Na co si dát pozor: Aviváž není vhodná na textil z přírodních materiálů a na prádlo, u kterého je zásadní jeho savost (ručníky, utěrky, ložní prádlo, spodní prádlo, dětské pleny, kojenecký textil, funkční sportovní oblečení). Aviváž obaluje textilní vlákna a snižuje savost a prodyšnost prádla. Na textil z přírodních materiálů (bavlna, len, bambus) doporučujeme Máchadlo prádla.


Upozornění

Obsahuje linalool. Může vyvolat alergickou reakci. HS Kod: 34025090; , Výrobek nesmí být - bez zvláštního souhlasu výrobce/dovozce - používán k jinému účelu, než je uvedeno v oddílu 1. Uživatel je odpovědný za dodržování všech souvisejících předpisů na ochranu zdraví.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.