Drogerie

Santini Parfém do prádla Gold Passion 50 ml

Značka: SANTINI

Parfém do prádla Gold Passion od značky Santini dodává prádlu intenzivní vůni, která potěší vaše čichové buňky. Používejte ho místo aviváže, není nutné jej ředit.

135
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Santini Parfém do prádla Gold Passion 50 ml

50158283

Úvod

Parfém do prádla Gold Passion od značky Santini dodává prádlu intenzivní vůni, která potěší vaše čichové buňky. Nádherná vůně proniká do hloubky vláken, díky tomu zůstává prádlo svěží a voňavé po velmi dlouhou dobu. Ideální na oblečení i ručníky. Sladké aroma vanilky společně s pudrovými tóny příjemně provoní vaše prádlo i domov. Parfém můžete používat místo aviváže a není nutné ho ředit. 

Hlavní vlastnosti:

  • dodává prádlu intenzivní vůni
  • nahrazuje aviváž
  • sladká vůně vanilky s pudrovými tóny

Složení

Bylinné tóny, květiny, vanilka, pižmo.


Použití

Doporučené dávkování je 5 ml koncentrátu na 4 kg prádla, přípravek nalijte do nádobky na aviváž. Není nutné ředit. Při dodržení doporučeného dávkování nezanechává skvrny. Je vhodný pro všechny typy textilií, barev a pracích programů. Můžete jej používat i při sušení v sušičce.


Upozornění

Může vyvolat alergickou kožní reakci. Udržujte mimo dosah dětí. Toxický pro vodní prostředí, s dlouhodobými účinky. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Používejte ochranné rukavice či jiný ochranný oděv. PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody. Při podráždění nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Kontaminovaný oděv svlékněte a před opětovným použitím vyperte. Uniklý produkt seberte. Odstraňte obsah/obal v souladu s platnými předpisy.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.