Doplněk stravy

GymBeam Zelený čaj 60 kapslí

Značka: GYMBEAM

GymBeam Zelený čaj ve formě kapslí obsahuje látky, které podporují lepší soustředění, pocit energie i kontrolu tělesné hmotnosti.

105

Cena za 1 kus: 1,75 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: GymBeam Zelený čaj 60 kapslí

50143388

Úvod

Pravidelné popíjení zeleného čaje má řadu blahodárných účinků pro naše zdraví. GymBeam přináší Zelený čaj ve formě kapslí, abyste mohli využít potenciál této přírodní lékárny každý den, i když není zrovna čas na přípravu lahodného šálku.

Lepší soustředění i více energie

Zelený čaj (Camellia sinensis), kromě populárního stimulantu kofeinu, obsahuje polyfenoly a katechiny mezi které patří například EGCG (epigalokatechin galát). Katechiny zeleného čaje působí jako antioxidanty, podporují kognitivní funkce, normální činnost cévního systému i správnou činnost střevního traktu. Jsou užitečným pomocníkem při redukci hmotnosti, protože podporují metabolizmus tuků. Díky kofeinu přináší čaj fyzické a psychické povzbuzení, které můžete využít před náročným výkonem. Budete cítit více energie k tomu, abyste při tréninku ze sebe dostali to nejlepší a spálili tak maximum kalorií.

Hlavní vlastnosti

  • zelený čaj podporuje koncentraci a kognitivní výkon
  • přináší fyzickou i psychickou stimulaci a osvěžení
  • podporuje metabolizmus tuků – přispívá ke kontrole tělesné hmotnosti
  • podporuje normální hladinu glukózy v krvi
  • působí jako antioxidant

Dávkování

Užívejte 1 kapsli denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Extrakt ze zeleného čaje 95 % (Camellia sinensis), objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), protihrudkující činidlo (stearan hořečnatý), želatinová kapsle. 


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Obsahuje kofein. Produkt není určen pro děti. Těhotné a kojící ženy by měly užívání produktu konzultovat s lékařem. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.