Kosmetika

Nivea SUN Opalovací krém proti vráskám OF50 50 ml

Značka: NIVEA
Produktová řada: Nivea Sun

Nivea SUN Opalovací krém proti vráskám OF50 s koenzymem Q10 chrání pleť před negativními aspekty slunečního záření a předčasným stárnutím. Vhodný na každodenní použití.

285
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Nivea SUN Opalovací krém proti vráskám OF50 50 ml

50120776

Úvod

Chrání pleť před sluncem a bojuje proti jemným linkám, vráskám a pigmentovým skvrnám. Opalovací krém proti vráskám OF50 perfektně chrání pleť před škodlivými vlivy UV záření, a zároveň ji vyživuje a hydratuje. Složení s koenzymem Q10, který působí jako antioxidant, aktivně bojuje proti předčasnému stárnutí pleti. Krém byl oftalmologicky testovaný, bez obav jej můžete aplikovat na oblast kolem očí, a je vhodný pro každodenní použití. Jeho receptura byla navíc vytvořena s ohledem k životnímu prostředí: respektuje vodní ekosystémy a je z 68 % biologicky rozložitelná.

Hlavní vlastnosti:

  • pomáhá v boji proti jemným linkám a vráskám
  • nabízí vysokou UV ochranu a brání předčasnému stárnutí pleti
  • oftalmologicky testovaný – lze aplikovat okolo očí
  • respektuje vodní ekosystémy
  • voděodolný

Použití

Před pobytem na slunci aplikujte na obličej dostatečnou vrstvu přípravku (více krému = větší ochrana) a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Aplikujte v dostatečném množství před sluněním a k udržení ochrany pravidelně opakujte, zejména v případě pocení, po koupání a po osušení ručníkem. Menší množství významně snižuje stupeň ochrany. Nezůstávejte na slunci příliš dlouho, i když jste použili prostředky na ochranu proti slunečnímu záření; nadměrná sluneční expozice představuje vážné zdravotní riziko. Ani výrobky proti slunečnímu záření neposkytují 100% ochranu. Kojence a malé děti nevystavujte přímému slunečnímu záření. Nechte důkladně vstřebat a vyhněte se přímému kontaktu s oblečením a tvrdými povrchy, může zanechat stopy. Zabraňte styku s očima.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.