Ostatní

HappyFeet Adjustační ponožky Multicolor vel. S 1 pár

Značka: HAPPYFEET

Adjustační ponožky HappyFeet vyvíjejí jemný tlak na prsty a rovnají je do správné polohy v době, kdy odpočíváte. Snižují tření a podráždění prsů a zmírňují únavu nohou.

Varianty produktu
499
Ušetříte 7%

Původní cena:  539 Kč  ·  sleva 40 Kč

Nejnižší cena před slevou: 539 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HappyFeet Adjustační ponožky Multicolor vel. S 1 pár

50158119

Úvod

Dopřejte svým nohám trochu péče navíc, ocení to celé vaše tělo! Adjustační ponožky HappyFeet mají speciální meziprstní oddělovače, které vyvíjejí jemný tlak na prsty a rovnají je do správné polohy v době, kdy odpočíváte. Snižují tření a podráždění prstů, zmírňují únavu celých nohou. Ponožky jsou ideálním pomocníkem také při vbočeném palci, kladívkových prstech, křivých a stísněných prstech, při častých křečích, unavených nohách nebo kuřích okách. Pravidelným nošením se prsty začnou natahovat a narovnávat, zůstávají mobilní a ohebné, což přispívá k rychlejší regeneraci nohou. Adjustační ponožky jsou vyrobeny z jemné bavlny s příměsí polyesteru a elastanu. Mají volnější lem a otevřenou přední část, takže jsou velmi pohodlné na nošení. Oddělovače jsou vyráběné ručně a jejich výroba je přísně kontrolována, protože k dosažení maximálního efektu ponožek je velmi důležité dodržení jejich správné délky a šířky.

Hlavní vlastnosti:

  • měkké a hebké adjustační ponožky
  • oddělovače rovnají prsty do správné polohy
  • snižují tření mezi prsty a podráždění
  • urychlují regeneraci nohou
  • podporují mobilitu a ohebnost prstů
  • vel. S=do 38

Složení

90 % bavlna, 7 % polyester, 3 % elastan.


Použití

Adjustační ponožky nejsou určeny pro běžnou chůzi, plně účinné jsou v uvolněné poloze, kdy nohy nejsou pod tlakem – tj. při sezení, ležení či spánku. Noste Adjustační ponožky preventivně. Pravidelným nošením se prsty začnou natahovat a narovnávat a bolesti budou ustupovat. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.