Doplněk stravy

Extrifit Enzy 7! Digestive Enzymes 90 kapslí

Značka: EXTRIFIT

Extrifit Enzy 7! Digestive Enzymes obsahuje papain, alfa-amylázu, bromelain, laktázu, celulázu, proteázu a lipázu, které pomáhají rozkládat bílkoviny, tuky a sacharidy ve stravě.

225
Ušetříte 10%

Původní cena:  249 Kč  ·  sleva 24 Kč

Cena za 1 kus: 2,50 Kč

Nejnižší cena před slevou: 249 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Extrifit Enzy 7! Digestive Enzymes 90 kapslí

50158339

Úvod

Extrifit Enzy 7! Digestive Enzymes obsahuje komplex 7 trávicích enzymů: papain, alfa-amylázu, bromelain, laktázu, celulázu, neutrální proteázu a lipázu, které pomáhají rozkládat proteiny, tuky a sacharidy ve stravě. Užití enzymů je zvláště vhodné před konzumací větších porcí jídla s kombinovaným zastoupením bílkovin, sacharidů – cukrů a tuků. Přípravek je plněný v kapslích, které se rychle a dobře tráví, což je pro jejich účinek velmi důležité. Originální kapsle s logem Extrifit® jsou potištěny přírodním barvivem.


Dávkování

Užívejte 1 kapsli před jídlem nebo spolu s jídlem. Zapijte 100 ml vody. Maximální denní dávka jsou 3 kapsle.


Složení

Papain, alfa-amyláza (Aspergillus oryzae), bromelain, laktáza (Aspergillus oryzae), celuláza (Trichoderma reesei), neutrální proteáza (Bacillus licheniformis), lipáza (Aspergillus aryzae). Přídatné látky: plnidlo maltodextrin, kapsle (želatina, minerální barvivo oxid železitý, přírodní lešticí látka šelak).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Užívání konzultujte s odborníkem. Není určeno pro děti. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.