Doplněk stravy

Extrifit Rice Oat Mash Coconut 900 g

Značka: EXTRIFIT

Extrifit Rice Oat Mash Coconut – rýžovo ovesná kaše je výborným zdrojem komplexních sacharidů z obilných vloček a je ochucená strouhaným kokosem.

315
Ušetříte 10%

Původní cena:  349 Kč  ·  sleva 34 Kč

Cena za 100 g: 35,00 Kč

Nejnižší cena před slevou: 349 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Extrifit Rice Oat Mash Coconut 900 g

50158366

Úvod

Extrifit Rice Oat Mash Coconut – rýžovo ovesná kaše je výborným zdrojem komplexních sacharidů, je složena ze surovin v jejich co nejpřirozenější podobě a neobsahuje žádná zbytečná aditiva. Základ kaše (80 %) tvoří snadno rozpustné rýžové vločky v kombinaci s vločkami ovesnými a pšeničnými a je ochucená strouhaným kokosem.

Hlavní vlastnosti

  • komplex polysacharidů: 80 % rýže, 15 % ovesných a 5 % pšeničných vloček
  • obsahuje inulin z čekanky a strouhaný kokos
  • lehká nadýchaná konzistence a výtečná chuť
  • žádné vaření – příprava trvá 1 minutu!

Složení

Instantní rýžové vločky, ovesné vločky, strouhaný kokos, obilné křupinky [ovesné vločky, pšeničné vločky, přírodní třtinový cukr (0,7 g v 1 odměrce, 1,2 g v 1 sáčku), řepkový olej, kokos], aroma, inulin, sukralóza (sladidlo). Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Použití

Doporučená denní dávka je 1-3 odměrky v závislosti na vaší tělesné hmotnosti, sportovní aktivitě a složení stravy. Prášek rozmíchejte ve vodě nebo v odtučněném mléce: 1 odměrka (30 g) + 90 ml tekutiny (2 odměrky (60 g) + 180 ml, 3 odměrky (90 g) + 270 ml). Kaše je určena k okamžité konzumaci – nedojedenou porci neskladujte.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Upozornění pro alergiky: výrobek obsahuje oves, pšenici. Po otevření spotřebujte do 2 měsíců. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.