Doplněk stravy

Venira Ženšen pravý 80 kapslí

Značka: VENIRA

Venira Ženšen obsahuje energetický elixír ze stonku a listů ženšenu pravého, který pomáhá bojovat s únavou, podporuje vitalitu i sexuální zdraví mužů i žen.

NAVÍC Venira Gumoví medvídci vlasy nehty pleť 30 kapslí Při nákupu produktů značky Venira v minimální hodnotě 1500 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Venira Gumové medvídky vlasy nehty pleť 30 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

339

Cena za 1 kus: 4,24 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 399 Kč.

O produktu: Venira Ženšen pravý 80 kapslí

50160888

Úvod

Venira Ženšen obsahuje energetický elixír ze stonku a listů ženšenu pravého s 15% obsahem bioaktivních ginsenosidů. Panax ginseng – ženšen pravý je téměř zázračná bylinka, která podporuje přirozenou obranyschopnost, pomáhá bojovat s únavou, podporuje vitalitu i sexuální zdraví mužů i žen.

Hlavní vlastnosti

  • ženšen podporuje přirozenou obranyschopnost
  • pomáhá bojovat s únavou a podporuje vitalitu
  • podporuje sexuální zdraví mužů i žen
  • bez cukru, bez lepku, bez laktózy
  • vhodné i pro vegany

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli. Zapijte dostatečným množství tekutiny. 


Složení

Ženšen pravý (Panax ginseng), stearan hořečnatý - protispékavá látka. V jedné kapsli: Ženšen pravý (Panax ginseng) extrakt ze stonku a listů (15 % ginsenosidů) 1 000 mg (RHP není stanovena).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Současné použití s antidiabetiky konzultujte se svým ošetřujícím lékařem či lékárníkem. Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.