Kosmetika

Declaré Stress Balance Soothing Extra Rich Cream pleťový krém 50 ml

Značka: DECLARÉ
Produktová řada: Stress Balance

Declaré Stress Balance Soothing Extra Rich Cream pleťový krém hydratuje a zklidňuje pleť a obnovuje její rovnováhu. Rovněž pomáhá zmírnit napětí a podráždění způsobená dehydratací.

955

Cena za 1 kus(tbl): 955,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Declaré Stress Balance Soothing Extra Rich Cream pleťový krém 50 ml

50158162

Úvod

Bohatý krém Declaré Stress Balance Soothing Extra Rich Cream zvyšuje schopnost pokožky udržovat optimální vlhkost, zklidňuje a obnovuje její rovnováhu a pomáhá zmírnit napětí a podráždění způsobená dehydratací. Krém pomáhá obnovit pohodu pokožky a zanechává ji sametově hebkou a vláčnou.

Blahodárný rostlinný Komplex SRC™ pro pohodu citlivé pleti

Komplex Declaré SRC™ využívá aktivní složky rostlinného původu a kompenzuje nedostatky citlivé pleti. Tím posiluje ochrannou bariéru citlivé pokožky a posiluje její přirozenou odolnost.  Rovněž chrání pleť stresem a bojuje proti předčasnému stárnutí pleti.

Hlavní vlastnosti:

  • intenzivně hydratuje pokožku
  • zklidňuje a obnovuje rovnováhu pleti
  • zanechává pleť hebkou a zářivou

 


Složení

Panthenol, komplex SRC™, Biophytex, Tinoderm, Bisabolol.


Použití

Aplikujte ráno či večer na očištěnou pleť obličeje a krk. Vhodné jak pro každodenní použití, tak jako „první pomoc" při podráždění způsobeném vlivy okolního prostředí nebo při intenzivním ošetření.


O značce

Švýcarská značka Declaré působí na trhu od sklonku sedmdesátých let a byla první kosmetickou značkou navrženou speciálně na citlivou pleť. Přípravky splňují přísné farmaceutické předpisy a nejnovější koncepty produktů jsou vyvíjeny v předních vědeckých ústavech pod vedením R&D specialistů Declaré.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.