Doplněk stravy

Viridian Ginkgo Biloba 60 kapslí

Značka: VIRIDIAN

Viridian Ginkgo Biloba obsahuje výtažek z jinanu dvoulaločného, který podporuje činnost mozku, jeho kognitivní funkce a přispívá k udržení duševní rovnováhy.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značky Viridian v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024, nebo do vyprodání zásob.
325
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Viridian Ginkgo Biloba 60 kapslí

50158403

Úvod

Viridian Ginkgo Biloba je doplněk stravy s výtažkem z jinanu dvoulaločného. Jeho vějířkovité listy jsou zdrojem aktivních látek, které příznivě ovlivňují mikrocirkulaci krevního systému, podporují činnost mozku a jeho kognitivní funkce. Ginkgo přispívá k udržení duševní rovnováhy.

Co mají společného doplňky stravy Viridian?

  • přírodní formy bioaktivních látek, které jsou využitelné pro tělo
  • suroviny z ekologického pěstitelství
  • jsou vyrobené bez balastních příměsí
  • bez umělých barviv a konzervantů
  • bez umělých sladidel
  • bez palmového tuku
  • neobsahují ozařované složky
  • žádné GMO složky

Dávkování

Užívejte 1 kapsle denně s jídlem nebo dle doporučení lékaře.


Složení

Obal kapsle hydroxypropylmethylcelulóza, standardizovaný extrakt z listů jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba) 66 mg poskytující 24 % ginkgo flavonových glykosidů, 6 % terpen laktonů. 66 mg extraktu je ekvivalentní 3 300 mg celých listů. Na bázi vojtěšky (280mg), spiruliny (35 mg) a borůvky (35 mg).


Upozornění

Ginkgo biloba může snižovat srážlivost krve. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy, pokud není doporučeno lékařem. Nepřekračujte doporučené denní dávkování, nedoporučí-li lékař. Není náhrada pestré stravy. Skladujte mimo dosah dětí. Vhodné pro vegany.


O značce

Značka Viridian, která je v rodinném vlastnictví a není součástí žádné farmaceutické ani jiné korporace, si zakládá si na etickém přístupu k zákazníkům i obchodním partnerům. Suroviny získává od lokálních pěstitelů a vždy se snaží o ekologickou nezávadnost svých produktů. Doplňky stravy, které vyrábí pochází z ekologického pěstitelství a jsou vyrobené bez balastních příměsí. Značka Viridian Nutrition je držitelem Královské pečeti kvality, která je nejprestižnějším britským oceněním garantující maximální možné standardy.

Ekologické lahvičky

Viridian plní své produkty do skleněných lahviček z takzvaného amber glass, které chrání obsah před světlem a teplem. Zároveň je lze recyklovat nebo použít znovu. Uzávěry z recyklovatelného hliníku jsou opatřené pečetí z kukuřičného škrobu – Viridian nepoužívá žádné plasty.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.