Kosmetika

SunewMed+ Hybridní maska s peptidy a hlemýždím slizem 1 ks

Značka: SUNEWMED+

SunewMed+ Hybridní maska s peptidy a hlemýždím slizem redukuje vrásky a zpevňuje kontury. Hodí se pro všechny typy pleti, zejména zralou, dehydratovanou, které vyžadují silnou regeneraci a zpevnění.

199

Cena za 1 kus(tbl): 199,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: SunewMed+ Hybridní maska s peptidy a hlemýždím slizem 1 ks

50159306

Úvod

Hybridní maska s peptidy a hlemýždím slizem SunewMed+ vás potěší svými omlazujícími účinky. Maska se dokonale postará o hydrataci vaší pleti, čímž zlepšuje její pevnost a elasticitu. Sofistikovaná peptidová směs použitá v masce je bohatá na vitaminy a organické minerály, které pokožku doslova hýčkají. Účinek peptidů posílen hlemýždím slizem s obsahem kyseliny glykolové a  vitaminů A, C, E, alantoinu a elastinu. Maska redukuje vrásky a zpevňuje kontury. Hodí se pro všechny typy pleti, zejména zralou, dehydratovanou, které vyžadují silnou regeneraci a zpevnění.

Hlavní vlastnosti:

  • regeneruje a zpevňuje pleť
  • redukuje vrásky
  • dodává pleti mladistvý vzhled

Složení

Očistěte si pokožku obličeje. Otevřete balení, rozložte masku a odstraňte bílou fólii. Naneste masku na obličej a jemně ji přitlačte. Můžete na ní provádět masáž. Masku nechte působit 15-20 minut. Neoplachujte. Zbytek cenné tekutiny ze sáčku použijte ihned po otevření jako sérum pod svůj oblíbený krém. 6denní procedura: V balení je pouze 1 namočený polštářek. Po vyjmutí z obalu však množství tekutiny, které v sáčku zůstane, umožňuje používat hodnotné složky ještě šest dní ráno a večer. Používejte tekutinu denně jako sérum a sledujte, jak nádherně omlazuje vaši pleť.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.