Kosmetika

Babé Transparentní opalovací sprej Kids SPF50 200 ml

Značka: BABÉ
Produktová řada: DÍTĚ

Transparentní opalovací sprej Kids SPF50 od značky Babé poskytuje vysokou ochranu jemné dětské pokožce před UV zářením. Přípravek ve spreji se snadno aplikuje.

659
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Babé Transparentní opalovací sprej Kids SPF50 200 ml

50163583

Úvod

Transparentní opalovací sprej Kids SPF50 od značky Babé poskytuje vysokou ochranu jemné dětské pokožce před UV zářením. Přípravek ve spreji se snadno aplikuje, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Dále kromě vysoké širokospektrální ochrany obsahuje i aktivní látky, které zklidňují pokožku a zjemňují ji. Výsledkem bude dokonale hydratovaná, vláčná a svěží pokožka. Zaručuje vysokou ochranu i při aplikaci přípravku na mokrou pokožku.

Hlavní vlastnosti:

  • velmi vysoká ochrana před UV zářením
  • aplikace na vlhkou pokožku
  • zanechává hydratovanou a vláčnou pleť
  • okamžité vstřebání
  • nelepivý a voděodolný

Použití

Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Ačkoliv je krém voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nevystavujte kojence ani malé děti přímému slunci. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.