Kosmetika

NAIF Sprej po opalování pro děti a miminka 175 ml

Značka: NAIF
Produktová řada: Baby & Kids

Sprej po opalování pro děti a miminka NAIF okamžitě zklidňuje, osvěžuje a hydratuje pokožku vystavenou slunečnímu záření. Je vhodný na tělo i obličej. Od narození.

480
Doprava zdarma

O produktu: NAIF Sprej po opalování pro děti a miminka 175 ml

50161055

Úvod

NAIF myslí na hydrataci, regeneraci a extra péči o pokožku po slunění. Minerální UV filtry, slunce, voda mohou pokožku vysušovat. Proto je dobré ji po pobytu na sluníčku dodat potřebnou vlhkost. Sprej po opalování pro děti a miminka okamžitě zklidňuje, osvěžuje a hydratuje pokožku vystavenou slunečnímu záření. Je vhodný na tělo i obličej. Snadno se nanáší, rychle se vstřebává a příjemně chladí. Je dermatologicky testován, má neutrální pH a neobsahuje parfém.

Zklidňuje a osvěžuje pokožku po opalování

Obsahuje přírodní složky jako je Aloe vera, které výrazně zklidňuje podrážděnou pokožku UV zářením. Dále obsahuje rostlinný glycerin pro opravdovou dávku hydratace. Má lehkou texturu, okamžitě se vstřebává a nezanechává po sobě lepivý efekt. Zvláčňuje, po použití navrací pokožce jemnost a hebkost. Obal je vyroben z recyklovaného plastu. Veganské složení.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje a regeneruje
  • osvěžuje a zjemňuje
  • zanechává vláčnou pleť

Použití

Aplikujte v dostatečné vrstvě na místa, která byla vystavena sluníčku. Nechte zaschout. Před použitím nechte sprej pár minut v lednici.


O značce

Dětská kosmetika NAIF neobsahuje minerální oleje, syntetická pěnidla, chemické konzervanty, esenciální oleje či jiné potenciálně alergenní látky. Produkty jsou vhodné pro citlivou dětskou pokožku a pro pokožku se sklonem k ekzémům.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.