Biocidní přípravky, repelenty

Pet health care FYTO PIPETY ULTRA pro psy 10–20 kg 3x10 ml

Pet health care FYTO PIPETY ULTRA je repelentní přípravek proti klíšťatům a blechám určený pro psy s váhou 10–20 kg.

299
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Pet health care FYTO PIPETY ULTRA pro psy 10–20 kg 3x10 ml

50162174

Úvod

Pet health care FYTO PIPETY ULTRA je repelentní přípravek proti klíšťatům a blechám, který vašeho psa ochrání před dotěrným hmyzem po dobu 2 týdnů (při aplikaci půl pipety). Obsahuje repelent IR3535 a geraniol, látku přírodního původu, které parazity odpudí nebo dehydratují (vysuší). Parazit obvykle nemá dostatek času na předání nebezpečné infekce psovi. Užívejte si radovánek v přírodě bez obav!

Hlavní vlastnosti:

  • ochrání proti klíšťatům a blechám
  • 1 pipeta = 4 týdny ochrany
  • pro psy o váze 10–20 kg

Složení

350 g/kg ethyl-N-acetyl-N-butyl-β-alaninát; 0,3 g/kg geraniol.


Použití

 1/2 lahvičky (5 ml) 1x za 2 týdny. Uvolněte uzávěr. Aplikujte obsah pipety (lahvičky) na krk a záda zvířete a mezi lopatky.


Upozornění

Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si přečtěte přiložené pokyny. Pouze pro vnější použití. Není určený pro potravinová zvířata. Nepoužívejte na mokrou srst, doba účinnosti tím může být zkrácena. Nepoužívejte pro štěňata a koťata mladší 4 měsíců. Další aplikace je možná nejdříve za 3 dny od poslední aplikace. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužitý přípravek /prázdný obal předejte na místo určené obcí k likvidaci odpadů. Biocid PT 19. Přípravek nesmí být použit jinak, než je uvedeno v příbalové informaci. Při případných zdravotních potížích zvířete aplikaci neopakujte a vyhledejte pomoc veterinárního lékaře. 

POKYNY PRO BEZPEČNÉ ZACHÁZENÍ, PRVNÍ POMOC: Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Po manipulaci důkladně omyjte ruce. Odstraňte obsah/ obal na místě určeném obcí k odstraňování nebezpečných odpadů.
PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.