Doplněk stravy

COLVIA Colostrum + Zinek 60 tobolek

Značka: COLVIA

COLVIA Colostrum + Zinek obsahuje sušené bovinní colostrum v kombinaci se zinkem, který mimo jiné přispívá k normální funkci imunitního systému.

339

Cena za 1 kus: 5,65 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: COLVIA Colostrum + Zinek 60 tobolek

50158431

Úvod

COLVIA Colostrum + Zinek obsahuje sušené bovinní colostrum v kombinaci se zinkem, který mimo jiné přispívá k normální funkci imunitního systému. Kolostrum je prvotní mléko – cenná substance, kterou tvoří více než 200 aktivních látek. Zinek je součástí dlouhé řady metabolických pochodů v našem těle. Přispívá k normální látkové přeměně sacharidů, kyselin, zásad, makronutrientů a mastných kyselin, ovlivňuje udržení rozpoznávacích funkcí a podporuje zdraví pokožky, kostí, vlasů a nehtů. Obsažený citrát zinečnatý vykazuje vysokou vstřebatelnost.

Hlavní vlastnosti

  • obsahuje sušené bovinní colostrum + zinek
  • zinek je součástí řady metabolických pochodů a podporuje imunitní systém
  • obsažený citrát zinečnatý vykazuje vysokou vstřebatelnost

Dávkování

Užívejte 2 tobolky denně (nejlépe večer před jídlem zapijte dostatečným množstvím tekutiny).


Složení

Bovinní colostrum (první mléko), citrát zinečnatý (s obsahem 30 % čistého zinku), přídatné látky: stearan hořečnatý, složení tobolky: želatina. Alergeny jsou vyznačeny tučně. V jedné tobolce: colostrum 400 g RHP není stanovena; citrát zinečnatý (obsahuje 30 % čistého zinku) 50 mg, RHP 150 %. RHP – referenční hodnota příjmu.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. V době těhotenství a kojení, nebo v případě potřeby doporučujeme vhodnost užívání přípravku konzultovat s lékařem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek obsažených v produktu. Není určeno pro děti do 3 let. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.