Kosmetika

Sol de Ibiza Opalovací krém v tyčince SPF50 45 g

Opalovací krém v tyčince SPF50 od značky Sol de Ibiza poskytuje vysokou ochranu před UV zářením. Působí proti vzniku vrásek a pigmentových skvrn. Praktické balení.

549

Cena za 1 kus(tbl): 549,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Sol de Ibiza Opalovací krém v tyčince SPF50 45 g

50158131

Úvod

Opalovací krém v tyčince SPF50 od značky Sol de Ibiza poskytuje vysokou ochranu před UV zářením. Chrání před vznikem vrásek a pigmentových skvrn. Díky minerálnímu filtru oxidu zinečnatému bez nanočástic přirozeně odráží sluneční paprsky od pokožky. Je voděodolný a aktivně chrání pleť před UVA i UVB zářením, a to ihned po nanesení. Jeho přírodní složení na bázi aloe vera, rostlinných másel a bylin navíc hloubkově vyživuje a pomáhá udržovat hydratovanou a vláčnou pokožku. Bezpečný pro vodní ekosystémy.

Hlavní vlastnosti:

  • vysoká ochrana před UV zářením
  • hydratuje a zvláčňuje pokožku
  • šetrný k pokožce i k přírodě
  • 100% přírodní složení
  • BIO certifikace

Použití

Produkt nejprve rozetřete v dlaních. Kontakt s teplem vaší pokožky podpoří jeho krémovou konzistenci. Naneste v přiměřeném množství na tělo a obličej. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Ačkoliv je krém voděodolný, doporučujeme ho v průběhu opalování nanášet opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Nevystavujte kojence ani malé děti přímému slunci. Používejte ochranný oděv a pokrývku hlavy. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu před sluncem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.